Despre Ehrle

A fost construit în anul 1982, pe strada Siemens, în extravilanul oraşului Illertissen. Pe lângă administraţia principală, tot aici se află şi secţia de prelucrare a metalelor, cea de asamblare finală, precum şi secţia de control a calităţii şi de transporturi.  

Vezi harta

Fabrica EHRLE CarWash se află la sediul original, pe strada Thomas-Mann (denumirea originală: strada Herbst) în Illertissen. Toate piesele secției CarWash sunt produse aici.

Vezi harta

Sediul EHRLE din Dietenheim (Germania)

Marea mutare a început. Sediul de administrare EHRLE se află acum în apropierea orașului Dietenheim. Departamentele de asamblare finală, de inspecție a calității și cel de expediere vor fi migrate și ele în curând.

Calitatea mai presus de toate

EHRLE a devenit una dintre companiile de vârf în soluțiile inovative din domeniul tehnologiei de curăţare şi spălare auto. Încă de la înfiinţare, EHRLE se bazează pe tehnologia dezvoltată la perfecţiune, pe ideile inovative şi pe cele mai înalte standarde de calitate şi de servire. Produsele EHRLE se caracterizează prin calitatea şi tehnologia deosebită, precum şi operarea uşoară datorită proiectării moderne, prin materiale de o calitate excepţională, intervalele de service extrem de lungi şi funcţionare economică şi eficientă.  

Prin dezvoltarea continuă a produselor şi prin îmbunătățirea produselor deja existente ne-am pavat drumul  spre nivelul extrem de înalt de fabricaţie, care este condiţia de bază a succesului global al produselor EHRLE. Pentru aceasta, una dintre condiţii de bază este linia modernă de montare, precum şi introducerea  testărilor finale computerizate, pe lângă verificările continue ale materialelor.

Indicatorii întreprinderii

Anul înfiinţării: 1961

Numărul angajaţilor în toată lumea: 200

Prezenţă: în peste 30 de ţări