Curățare jante cu EHRLE RimCleaner

Jantele vehiculelor, în special jantele din aluminiu, sunt extrem de expuse la diferite tipuri de murdărie, cum ar fi praful de frână și bucăți de cauciuc. Ca urmare a temperaturii ridicate, se formează o murdărie greu de îndepărtat, care este greu de îndepărtat chiar și mecanic. Cu cât această murdărie rămâne mai mult pe jantă, cu atât este mai greu de îndepărtat.

Soluția oferită de EHRLE este noul program de curățare a jantelor, ce se poate solicita opțional. Soluția concentrată este pulverizată pe jante la presiune joasă, cu ajutorul unui pistol separat. După o perioadă scurtă în care lăsăm soluția verde să-și facă efectul, aceasta este îndepărtată cu programul de curățare la presiune înaltă. Soluția de curățare jante are efect chimic alcalin ce nu afectează jantele.

Pre-curățare cu spumă activă, cu ajutorul lancei spumante

Pre-curățarea cu spumă activă este un program foarte apreciat de clienți ce poate fi instalat opțional pe lăngă cele 4 programe de curățare de bază. Spuma activă EHRLE Foam Plus este aplicat cu ajutorul unei lance spumante separate, și are o eficiență mare în dizolvarea murdăriei, facilitând astfel procesul de curățare al celorlaltor programe.

Curățare cu detergent cu microparticule EHRLE ActivePower Pearl MicroPowder

Spălarea auto self service cu presiune, ce utilizează detergenți cu microparticule, asigură cel mai bun efect de curățare, fără utilizarea periei.

În cadrul acestei metode, dozarea detergentului la jetul de apă cu înaltă presiune se face sub forma de praf cu microparticule. Microparticulele elastice EHRLE ActivePower Pearl MicroPowder cu dizolvare întârziată, care acționează ca mii de sfere minuscule de burete, curăță suprafața vehiculului chiar la nivelul porilor, cu ajutorul apei fierbinți, dedurizate.Jetul cu presiune înaltă se administrează pe suprafața autovehiculului cu ajutorul unei duze ceramice speciale.

Dacă în cazul mai multor producători de echipamente self service se recomandă o direcție anume de spălare ( de jos în sus), în cazul tehnologiei noastre puteți spăla din orice direcție, datorită detergentului cu microparticule ce asigură un efect de curățare impecabil din orice direcție.

Astfel, se poate obține o curățare perfectă, simplu și ușor, și fără să fiți nevoit să citiți instrucțiunile de spălare sau să studiați metodele de curățare în prealabil. Experiența plăcută dată de mașina curată, este intensificată și de parfumul proaspăt al suprafeței.

Curățare cu perie spumantă

Program de spălare opțional. Se poate folosi la îndepărtarea murdăriei persistente, după programul de curățare cu presiune înalță.

Peria spumantă oferită de EHRLE este realizată din fire naturale care curăță cu delicatețe, dar totuși eficient, suprafața autovehiculului, fără zgâriere.

Folosirea periei spumante este recomandată în special autovehiculelor comerciale cu un grad de murdărie mediu spre ridicat, precum și autoveculelor cu suprafața de lac învechită, mătuită.

Clătire intermediară

Programul de clătire elimină, cu apă curată, resturile de detergent, precum și murdăria dizolvată. Această opțiune constituie baza îngrijirii suprafeței. Apa rece, curată cu ajutorul fluxului îndepărtează murdăria rămasă pe suprafața mașinii, asigurând cel mai bun efect de clătire. Adăugarea în cadrul acestei opțiuni a oricărui fel de aditiv, nu ar avea niciun avantaj din punct de vedere al programului de îngrijire al stratului de lac, ci ar crește doar costurile.

Îngrijirea stratului de lac cu ceară nanotehnologică

Ceara dezvoltată sintetic cu ajutorul nanotehnologiei se aplică pe suprafața vehiculului cu jetul de apă fierbinte, dedurizată. Suprafața mașinii capătă un strat protector optim, iar apa se scurge de pe suprafața lucioasă. În caz de ploaie, la acționarea ștergătoarelor, ceara sintetică cu nanotehnologie, nu se mânjește pe parbriz. Ceara EHRLE UltraProtection conferă un efect lucios stratului de lac și are și un efect puternic de respingere a murdăriei. Astfel, resturile de insecte și alte materiale biologice nu aderă atât de tare de stratul de lac și nu dăunează suprafeței. În același timp protejează lacul de efectele nocive ale radiaților UV.

Uscare fără pete, auto-lucioasă cu ajutorul aditivului EHRLE SuperFinish

Programul final al spălării EHRLE este clătirea cu apă dedurizată, complet demineralizată prin osmoză inversă, apă la care se adaugă aditivul de uscare EHRLE SuperFinish, ce accelerează procesul de uscare. În cadrul acestei ultime faze ale spălării, îndepărtăm mineralele reziduale (ex.: săruri), împiedicând astfel depunerea lor. Rezultatul final al procesului de spălare este un vehicul cu o suprafață curată, strălucitoare, fără pete! Substanțele tensioactive cationice și nano-particulele aditivului EHRLE SuperFinish legându-se de componenții cu efect de îngrijire și cu substanțele aromate, redau luciul original al suprafeței de lac.

Microparticulele active POWERPEARL pentru o curățare optimă a vehiculelor

  • este o tehnologie non-abrazivă, care nu afectează suprafața de lac
  • spumă perfectă, miros intensiv, pentru ca spălarea mașinii să fie o experiență întradevăr plăcută
  • fără silicați, nu lasă reziduuri pe vehicul

Nu faceți compromisuri, alegeți soluția perfectă!

Curățare și îngrijire EHRLE!