Curățare cu detergent cu microparticule EHRLE ActivePower Pearl MicroPowder

Spălarea auto self service cu presiune, ce utilizează detergenți cu microparticule, asigură cel mai bun efect de curățire fără utilizarea periei. În cadrul acestei metode, dozarea detergentului la jetul de apă cu înaltă presiune se face în forma de praf cu microparticule. Microparticulele elastice EHRLE ActivePower Pearl MicroPowder cu solubilitate întârziată, care acționează ca mii de sfere minuscule de burete, curăță suprafața vehiculului chiar la nivelul porilor, cu ajutorul apei fierbinți dedurizate.

Să luăm ca bază legea energiei cinetice, care spune că energia este direct proporțională cu pătratul vitezei. Substanțele tensioactive se leagă de jetul de apă la nivel molecular, astfel, profitând de efectul de frânare-amortizare al pernei de apă, putem minimaliza viteza impactului și obținem efect de curățare impecabil care protejează stratul de lac în același timp. Astfel, cu detergentul cu microparticule EHRLE ActivePower Pearl MicroPowder se poate elimina efectul abraziv în timpul spălării. Jetul cu presiune înaltă se administrează pe suprafața autovehiculului cu ajutorul unei duze ceramice speciale. Dacă în cazul mai multor producători de echipamente self service se recomandă o direcție anume de spălare ( de jos în sus), în cazul tehnologiei noastre puteți spăla din orice direcție, datorită detergentului cu microparticule ce asigură un efect de curățare impecabil din orice direcție.

Astfel, se poate obține o curățare perfectă, simplu și ușor, și fără să fiți nevoit să citiți instrucțiunile de spălare sau să studiați metodele de curățare în prealabil. Experiența plăcută dată de mașina curată, este intensificată și de parfumul proaspăt al suprafeței.

Clătire intermediară

Programul de clătire elimină cu apă curată resturile de detergent, precum și murdăria dizolvată. Această opțiune constituie baza îngrijirii suprafeței. Apa rece, curată cu ajutorul fluxului îndepărtează murdăria rămasă pe suprafața mașinii, asigurând cel mai bun efect de clătire. Adăugarea în cadrul acestei opțiuni a oricărui fel de aditiv, nu ar avea niciun avantaj din punct de vedere al programului de îngrijire al stratului de lac, ci ar crește doar costurile.

Îngrijirea stratului de lac cu ceară nanotehnologică

Ceara dezvoltată sintetic cu ajutorul nanotehnologiei se aplică pe suprafața vehiculului cu jetul de apă fierbinte, dedurizată. Suprafața mașinii capătă un strat protector optim, iar apa se scurge de pe suprafața lucioasă. În caz de ploaie, la acționarea ștergătoarelor, ceara sintetică cu nanotehnologie, nu se mânjește pe parbriz. Ceara EHRLE UltraProtection conferă un efect lucios stratului de lac și are și un efect puternic de respingere a murdăriei. Astfel, resturile de insecte și alte materiale biologice nu aderă atât de tare de stratul de lac și nu dăunează suprafeței. În același timp protejează lacul de efectele nocive ale radiaților UV. Substanțele tensioactive cationice și neionice, precum și cele cu efecte de îngrijire, se compun din materiale naturale, astfel, dacă sunt trecute printr-un filtru coalescent – și se monitorizează valorile limită admise – pot fi deversate în canalizarea publică.

Uscare fără pete, auto-lucioasă cu ajutorul aditivului EHRLE SuperFinish

Programul final al spălării EHRLE este clătirea cu apă dedurizată, complet demineralizată prin osmoză inversă, apă la care se adaugă aditivul de uscare EHRLE SuperFinish, ce accelerează procesul de uscare. În cadrul acestei ultime faze ale spălării, îndepărtăm mineralele reziduale (ex.: săruri), împiedicând astfel depunerea lor. Rezultatul final al procesului de spălare este un vehicul cu o suprafață curată, strălucitoare, fără pete! Substanțele tensioactive cationice și nano-particulele aditivului EHRLE SuperFinish se leagă de componenții cu efect de îngrijire și cu substanțele aromate, redând luciul original al suprafeței de lac, astfel clientul va fi total mulțumit de rezultatele spălării și îngrijirii și așteaptă cu nerăbdare următoarea spălare.

Programe opționale

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor clienților spălătoriilor auto self service, EHRLE oferă posibilitatea extinderii numărului de programe de spălare. Pe lângă cele 4 programe de bază oferite la configurația de bază, la toate tipurile de echipamente, există posibilitatea adăugării a încă maxim 2 programe de spălare, deservite de câte un dispozitiv suplimentar de spălare.

Pre-curățare cu spumă activă, cu ajutorul lancei spumante

Pentru a obține o curățare optimă, suprafața autovehiculului este pre-pulverizat cu un concentrat de spumă activă foarte eficientă. EHRLE oferă produse performante care diferă în putere de curățare și parfum. Spuma activă adecvată pentru fiecare aplicare.

Spuma Activă EHRLE Soft-Active-Foam nu dă nicio șansă murdăriei, oferă un rezultat deosebit și o spumă perfectă, cu o dozare minimă și consum redus de apă.

Curățare cu detergent cu microparticule EHRLE ActivePower Pearl MicroPowder, cu ajutorul periei spumante

Eficiența detergentului solid cu microparticule EHRLE ActivePower Pearl MicroPowder, împreună cu apa caldă, dedurizată, este intensificată prin efectul mecanic de curățare al perie spumante. Peria spumantă oferită de EHRLE este realizată din fire naturale care curăță cu delicatețe suprafața autoveculului fără zgâriere.

Folosirea periei spumante este recomandată în special autovehiculelor comerciale cu un grad de murdărie mediu spre ridicat, precum și autoveculelor cu suprafața de lac învechită, mătuită.

Nu faceți compromisuri, alegeți soluția perfectă!

Curățare și îngrijire EHRLE!