Societatea EHRLE-Reinigungstechnik GmbH din Germania dezvoltă, proiectează și fabrică echipamente de curățare la presiune înaltă, printre care și echipamentele pentru spălătorii auto self service, de peste 50 de ani, fiind unul dintre producătorii de vârf din Europa, în acest domeniu.

Echipamentele de spălare auto self service EHRLE sunt produse de vârf pe piața atât din punct de vedere al funcționalității, cât și din cea a valorii de utilizare. Acest lucru este adevărat în special dacă luăm în considerare rezultatul și calitatea spălării și a tratamentului de suprafață, stabilind un etalon în domeniul echipamentelor de spălare auto self service care funcționează cu tehnologie fără perie.
În fabrica din Illertissen, Bavaria, construită în special pentru realizarea echipamentelor de spălare auto self service, se fabrică anual echipmente pentru aproximativ 2,000 de piste de spălare, care ajung nu numai în aproape toate țările din Europa, dar și în Asia, cu precădere în China.

Societatea noastră, VALOR SMARTWASH SRL, și-a început activitatea în ianuarie 2013, ca partenerul în România a societății ungare, KVANT KFT – EHRLE Hungária, reprezentantul exclusiv al producătorului german în Ungaria.

Societatea parteneră, KVANT KFT – EHRLE Hungária, se ocupă de comercializarea, instalarea și servisarea echipamentelor industriale de curățire începând din anul 1995. Din primăvara anului 2009 este reprezentant exclusiv al producătorului și produselor EHRLE pe teritoriul Ungariei. Persoanele din conducerea societății responsabile de comercializare și domeniul tehnic au studii tehnice superioare și au dobândit o experiență de peste 25 ani în domeniul tehnologiei curățirii industriale, fiind considerați adevărați profesioniști în acest domeniu. În Ungaria funcționează în prezent peste 260 de spălătorii auto self service EHRLE.

Bazându-se pe experiența profesională bogată a societății partenere, societatea noastră, VALOR SMARTWASH SRL, oferă servicii în următoarele domenii: consultanță în domeniul construcției spălătoriilor auto self service, analiza terenurilor vizate pentru realizarea acestor spălătorii, elaborarea de oferte specifice, efectarea calculelor de rentabilitate și recuperare a proiectelor, instalarea profesională a echipamentelor, monitorizarea și servisarea tehnică a acestora. Din anul 2024, EHRLE România a deschis o nouă linie de vânzări pentru echipamente de curățare cu presiune înaltă, destinate curățării eficiente a diverselor suprafețe, inclusiv clădiri și spații industriale, oferind soluții adaptate fiecărui sector.

În acest moment, reprezentanța noastră își desfășoară activitatea cu 9 angajați, dintre care 5 angajați în departamentul tehnic, tehnicieni și ingineri, 2 persoane în departamentul comercial/vânzări și 2 persoane în departamentul administrativ. Toată echipa lucrează pentru a oferi clienților noștrii servicii la cele mai înalte standarde, demne de producătorul nr.1 în Europa în domeniul spălătoriilor auto self service.

Misiunea nostră este ca, descoperind cerințele clienților și a investitorilor și obținând avizele autorităților locale și de mediu, să implementăm facilități de spălătorii auto care să ofere tuturor părților implicate rezultatele așteptate și meritate: clienților mașina strălucind de curățenie, în aproximativ 6-8 minute, investitorilor o afacere profitabilă într-un domeniu în plină ascensiune, iar nouă o altă referință de excepție ce va asigura dezvoltarea noastră viitoare. Și toate acestea pe termen lung!

Dacă este important pentru Dvs. să cumpărați un produs certificat CE, GS și TÜV, realizat în proporție de peste 80% de către EHRLE în propria fabrică, certificată ISO, din Germania, produs implementat și monitorizat de către specialiștii reprezentanței din România a producătorului, alegeți echipa și serviciile VALOR SMARTWASH SRL – Reprezentant autorizat EHRLE în România.

100% EHRLE = 100% Calitate

Altfel spus:

Unde EHRLE apare, EHRLE oferă soluții!

Valorile noastre

CALITATE EHRLE– de peste 50 de ani

Încă de la înființare EHRLE se bazează pe tehnologia dezvoltată în mod permanent, pe idei inovative, pe cea mai bună calitate posibilă şi pe servicii impecabile.
Produsele EHRLE se caracterizează prin calitatea superioară, tehnologia modernă, precum şi materiale de calitate, punând un accent mare pe durata de viaţă extrem de lungă şi eficienţa ridicată.

Inovaţie

Toate produsele sunt realizate prin cele mai moderne metode de fabricaţie, cu proceduri precise şi inovative. Produsele finite trebuie să treacă testele interne şi externe deosebit de severe, garantând astfel calitatea aşteptată de cumpărătorii noştri din ţară şi din străinătate.

Top Quality

Promisiunea „Made by EHRLE” indică la nivel global cea mai înaltă calitate germană. Experienţa adunată pe parcursul anilor şi angajaţii de încredere, cu înaltă calificare, sunt cei care asigură calitatea superioară în orice sector al fabricaţiei.

Flexibilitate

EHRLE urmăreşte continuu şi intensiv obiceiurile, preferinţele, opinia şi ideile de dezvoltare ale cumpărătorilor, aflându-se astfel într-o poziţie unde poate reacţiona oricând la schimbările pieţei. EHRLE aşează în centrul atenţiei satisfacţia optimală şi aşteptările clienţilor.

Sustenabilitate

EHRLE îşi asumă angajamentul faţă de sustenabilitatea proceselor de producţie, ale produselor şi a protejării mediului. Întreprinderea se angajează la respectarea normelor şi cerinţelor legale în vigoare.

Onestitate şi responsabilitate

Obiectivul EHRLE este un parteneriat bun, sustenabil şi de lungă durată cu partenerii, cu furnizorii şi clienţii săi. Astfel EHRLE pune mare accent pe relaţiile interumane oneste atât în cadrul întreprinderii, dar şi în afara acesteia.