Detergenți

ActivePower Pearl MicroPowder

Detergentul solid cu microparticule EHRLE ActivePower Pearl MicroPowder a fost special creat pentru sistemele de spălare auto self service, de către specialiștii noștrii din departamentul chimic, fiind, de a lungul anilor, în continuu dezvoltat și adaptat cerințelor de mediu.

Primul pas în curățarea autovehiculelor este curățarea cu detergentul solid cu microparticule ActivePower Pearl MicroPowder. Acesta este baza viitorilor pași de îngrijire a suprafeței și garanția clienților dvs. mulțumiți.

Ponderea mare de tenside și substanțe de curățare active, împreună cu microparticulele roșii și albastre, asigură un rezultat prefect de curățare, protejând totodată mediul înconjurător.  Microparticulele îndepărtează nu numai murdăria generală, dar pot îndepărta fără efort și murdăria cea mai persistentă de pe suprafața autovehiculului.

Împreună cu apa caldă, dedurizată, tensidele și microparticulele din detergentul solid EHRLE ActivePower Pearl MicroPowder funcționează ca mii de bucăți de burete și asigură o curățare profundă, la nivel de pori, a suprafeței, fără a o deteriora sau zgâria. Spuma perfectă, capacitatea mare de dispersare, împreună cu parfumul intens proaspăt, asigură o curățare foarte ușoară și rezultate finale optime pentru clienții spălătoriei dvs.