CompactLine

Tehnologie compactă, avansată, într-un singur loc. Nivel de intrare, pentru 2 – 8 piste de spălare.

Modele

  • Modul de bază, 2 piste de spălare
  • Modul de bază, 3 piste de spălare
  • Modul de bază, 4 piste de spălare
  • Modul de bază, 2 piste de spălare/ Modul extensie, 2 piste de spălare
  • Modul de bază, 3 piste de spălare / Modul extensie, 2 piste de spălare
  • Modul de bază, 3 piste de spălare / Modul extensie, 3 piste de spălare
  • Modul de bază, 4 piste de spălare / Modul extensie, 3 piste de spălare
  • Modul de bază, 4 piste de spălare / Modul extensie, 4 piste de spălare

Seria CompactLine este bazată pe un sistem modular. Cu aceste module diferite, investitorul poate crea combinația proprie de spălătorie auto, ce poate fi amplasată în propria cameră tehnică sau în containerul tehnic EHRLE.

Modulul de bază poate deservi între 2 și maxim 4 piste de spălare self service, iar modulele de extensie pentru 2-4 piste de spălare pot fi ușor instalate adițional. Astfel, pot fi configurate sisteme de spălare self service de până la 8 piste de spălare.

Configurația standard a modulul de bază CompactLine include atât o unitate dublă de dedurizare apă, cât și o unitate integrată de filtrare prin osmoză inversă cu un rezervor de 1.000 litri pentru apa filtrată. De asemenea, este inclus o unitate de dozare a detergentului solid cu un rezervor de 35l, respectiv a detergenților și aditivilor lichizi cu 2 rezervoare de câte 10l fiecare, precum și o unitate de control electric. Touchscreenul de 7 inch integrat asigură accesul investitorului la toate informațiile despre parametri de funcționare ale sistemului și date detaliate despre încasări și cifra de afaceri. Modulul de extensie CompactLine include, de asemenea,  o unitate de dozare a detergentului solid cu un rezervor de 35l, respectiv a detergenților și aditivilor lichizi cu 2 rezervoare de câte 10l fiecare. Sistemele CompactLine sunt dotate cu 4 programe de spălare de bază și sunt disponibile în 10 variante diferite de sistem. Sistemele CompactLine pot fi combinate cu orice unitate EHRLE de încălzire a apei. Opțional, poate fi conectat la o unitate de încălzire pe gaz, motorină, electric sau sursă de încălzire la distanță.