Sistem supraveghere Condition Monitoring

Sistemul de suprveghere și control CM1, CM2 sau CM3 monitorizează întregul sistem de spălare auto self service.  Astfel, analiza afacerii, a veniturilor, nu mai este lăsată la voi întâmplării.

Sistemul de supraveghere și control Condition Monitoring, pe lângă faptul că vă oferă o privire de ansamblu asupra sistemului dvs. de spălare, contribuie și la operarea în siguranță și crește si satisfacția clienților prin rezultate deosebite de curățare, îngrijire.

Nu lasă nimic la voia întâmplării: toti parametrii sistemului pot fi vizualizați și setați ușor prin intermediul ecranului touch TFT. Modulul foarte ușor de utilizat asigură supravegherea întregului sistem de spălare, observarea eventualelor puncte slabe și eliminarea acestora în timp util.

Problemele de funcționare imprevizibile pot fi aproape întotdeauna prevenite. Detaliile de setare de bază, cum ar fi timpul de spălare, dozarea detergenților, temperatura apei, sistemul anti-îngheț, orele de funcționare, happy hour, tarifele de spălare, nivelele de umplere pentru agenții de curățare și sistemul de filtrare prin osmoză inversă, pot și vizualizate și ușor setate prin ecranul TFT.

Setările service facilitează toate lucrările de mentenanță la sistemul dvs. de spălare self service. Cu acest sistem, eventualele manipulări ale sistemului din partea clienților sau a personalului care efectuează mentenanța este de domeniul trecutului. Secțiunea de analiză financiară arată nu numai veniturile generate de diferitele sisteme de plată, ea poate să calculeze și evoluția acestora în comparație cu perioadele precedente, conform cerințelor dvs.

Prin extensiile 2 si 3 ale sistemului de supraveghere și control, ConditionMonitoring, toate acestea pot fi vizualizate și setate de la distanță, de oriunde, în orice moment, prin intermediul unui internet browser.

Acest lucru poate fi realizat chiar de pe smartphone-ul sau tableta dvs. Este nevoie doar de o conexiune ISDN/DSL simplă, cu adresă IP fixă, la sistemul dvs. de spălare self service.