Sisteme de plată

EHRLE oferă mai multe sistem de plată pentru clienții spălătoriilor auto: Fise/Monede – Numerar – Sistem de plată tip abonament.

CarWashKey – Sistem de plată electronic, tip abonament

Puteți oferi clienților fideli ai spălătoriei dvs. un sistem de plată electronic, tip abonament, foarte atractiv, cu ajutorul sistemului CarWashKey.

Cua jutorul acestui sistem, clienții îsi pot reîncărca cheile electronice cu orice sumă de bani, la un aparat dedicat. Puteți oferi clienților fideli orice sistem de bonus atractiv în funcție de suma încărcată.

Clienții dvs. pot beneficia de toate serviciile spălătoriei, fără numerar, prin simpla încărcare a numerarului pe cheile electronice  CarWashKey. Totodată, clienții au posibilitatea de a obține factură fiscală pe sumele încărcate.


Acceptor monede/jetoane

Prin plățile realizate la acceptorul de monede/jetoane, toți clienții spălătoriei pot plăti foarte simplu și rapid cu monede sau fise/jetoane.

Acceptorul de monede/fise acceptă toate monedele presetate și aprobate, iar după o verificare electronică activează timpul de spălare stabilit.

Fise/jetoane special personalizate cu reclama dvs. pot fi activate oricând. Adresați-vă responsabilului de vânzări EHRLE dedicat dvs. Pot fi setate până la 3 valute diferite cu timpul de spălare diferit pentru fiecare. Fiecare țară are propriul identificator de valută, astfel, monedele pot fi precis diferențiate folosind un protocol cctalk și înregistrat în meniul de analiză financiară.


Acceptor bancnote

De asemenea, acceptoare de bancnote pot fi instalate pe lângă acceptoarele de monede/fise.  Placa Etronic 4 integrată poate înregistra, opera și analiza diferite sisteme de plată în același timp.

Este recomandat instalarea acceptoarelor de bancnotă în țările unde monedele au o valoare relativ mică. Accpetoarele de bancnote sunt dotate cu o cutie de bancnote integrată, ce se poate închide, în care bancnotele sunt depozitate foarte precis și stocate în siguranță. Accesul este permis doar persoanelor autorizate. Asta înseamnă că manipularea sumelor este total exclusă.