5 motive să implementezi noi metode de plată la spălătoria ta auto self-service EHRLE

Era digitalizării a condus la schimbarea comportamentelor privind plățile efectuate de populație pentru diferite servicii. Instrumentele de plată moderne oferă mai multe avantaje decât instrumentele de plată fără numerar, motiv pentru care mulți operatori economici înclină tot mai mult pentru efectuarea plăților spre instrumente de plată precum cardul, servicii de gestiune a conturilor de plăți de la distanță din gama e-payments, cum sunt internet-payments, mobile-payments.

Oamenii preferă să aibă mai multe opțiuni de plată, astfel încât este bine să nu fie limitați doar la metoda care convine cel mai mult pentru o afacere. Și pentru consumator este net avantajos să plătească prin mijloacele de plată moderne, dar este avantajos și pentru o afacere. Care ar fi motivele să implementezi metode moderne de plată pentru afacerea ta?

Portofelul electronic, smartphone-ul – oamenii îl au mereu la îndemână, iar acesta poate îndeplini și funcția de card bancar. Avantajul este că nu trebuie atins terminalul bancar, este suficient doar să fie apropiat de acesta, iar cu ajutorul tehnologiei NFC (Near Field Communication) tranzacția este accesibilă.

Digitalizarea, în plină expansiune – trecerea la cashless și contactless este o tendință care s-a accentuat în ultimii ani pe fondul digitalizării serviciilor bancare. În România, la sfârșitul lunii iunie 2020 erau în circulație peste 18 milioane de carduri, cu 4,1% mai multe decât luna iunie 2019. Din totalul de carduri, peste 15 milioane reprezentau carduri de debit și aproape 3 milioane carduri de credit.

De asemenea, în trimestrul doi al acestui an valoarea tranzacțiilor POS cu carduri a totalizat peste 15 miliarde lei, o creștere cu peste 7 procente față de aceeași perioadă din 2019. În ce privește numărul tranzacțiilor de plată cu cardul, în trimestrul doi al acestui an a totalizat peste 222 de tranzacții, în creștere cu 9,6 procente față de perioada similară de anul trecut.

Mai igienic – în acest an, pe fondul pandemiei, pentru a se evita cât mai mult contactul cu banii, populația a fost încurajată să efectueze plățile prin mijloace moderne de plată, precum cardurile sau plățile online.

Mod de plată fiabil – mijloacele moderne de plată sunt sigure și credibile pentru comercianți. Primesc instantaneu banii fără riscuri asociate.

Induce mai multă încredere – clienții consideră adesea că acei comercianți care acceptă mijloacele moderne de plată sunt mai fiabili.

Una dintre metodele moderne de plată este oferită de aplicația Monyx Wallet. Aceasta poate fi descărcată gratuit din PlayStore sau AppStore și instalată pe telefonul mobil. Datele cardului sunt salvate în interfața securizată de plată, iar când clientul ajunge la operatorul economic scanează codul QR și va plăti pentru produsul sau serviciul primit.

De acum, ai posibilitatea ca la spălătoria ta auto self-service EHRLE să implementezi și alte modalități de plată, astfel încât clientul să aibă posibilitatea să aleagă să plătească cu card bancar, card prepaid sau cu ajutorul aplicației mobile Monyx Wallet. Cardurile prepaid funcționează pe bază de abonament, iar pentru implementarea sa te rugăm să ne contactezi. Cu ajutorul aplicației mobile Monyx Wallet, instalată pe telefon, clientul va introduce codul QR al spălătoriei auto și va putea plăti direct din aplicație de fiecare dată când își va spăla mașina.

Fii în pas cu tehnologia și clienții te vor alege!