Înregistrează-te la următoarea prezentare My EHRLE CarWash!

  • Te gândești de mult timp să îți deschizi propria afacere, dar ți s-a părut mereu că ar fi un pas prea mare de făcut?

  • Nu știi nici ce domeniu de activitate ar putea fi profitabil și să-ți asigure un venit pasiv sigur, pe termen lung?

  • Îți dorești venituri garantate, fără creanțe neîncasate, dar nu știi cum?

Te invităm cu drag la următoarea prezentare My EHRLE CarWash! Completează formularul de mai jos, alege data și locația care ți se potrivesc! 

Ce înseamnă să ai o spălătorie auto cu autoservire EHRLE?

O spălătorie auto self-service EHRLE este un model de business de succes, cu mare potențial pentru viitor, care să îți va aduce venituri sigure, pasive, cu capacitate mare de a genera profit, cu costuri reduse și fără angajați.  EHRLE oferă cel mai înalt nivel de calitate de pe piața românească, conform studiului Qudal – QUality meDAL.

De ce să participi la prezentarea My EHRLE CarWash

Cu siguranță îți dorești să primești informații cât mai detaliate direct de la sursă. Este o prezentare practică, în care ți se va explica în amănunt cum funcționează o spălătorie auto self-service EHRLE, vei cunoaște detaliile de operare și de ce este necesară prezența ta doar 1-2 ore pe zi. Vei afla întregul demers necesar pentru înființarea unei spălătorii auto self-service, informații utile referitor la alegerea locației, oportunități de finanțare, proiectare, avizare și construcție. Pentru că este o sursă generatoare de profit vei primi exemple de calcul de rentabilitate și analiza veniturilor pentru a cunoaște mai exact nivelul veniturilor și cheltuielile viitoare.

Completează formularul de înregistrare și asigură-ți locul la prezentare!

Te rugăm asigură-te de corectitudinea datelor introduse în formularul de înregistrare și completează toate câmpurile. Mulțumim!
Înainte de eveniment, colegii noștri te vor contacta în legătură cu mai multe detalii!  Doresc sa ma inscriu la newsletter.

   

  “Nu a fost nevoie să mă gândesc prea mult, știam că EHRLE va fi alegerea potrivită, deoarece mi-au promis că mă vor ajuta cu studiul de piață, proiectul spălătoriei, cu deschiderea și întreținerea ei, în timp. Până în prezent și-au respectat toate promisiunile.”

  Leontin Mureșan