Prezentare informativă My EHRLE CarWash – Odorheiu Secuiesc – 7 iulie 2016

După o scurtă pauză, continuăm seria prezentărilor informative My EHRLE CarWash, de data aceasta întorcându-ne la Odorheiu Secuiesc și la spălătoria noastră de referință. Unul dintre apropourile acestei prezentări îl constituie noua înfățișare a spălătoriei pe care dorim să V-o arătăm și Dvs. Bineînțeles, nu vor lipsi informațiile prețioase despre ingredientele necesare realizării unei spălătorii auto self service de succes pe termen lung, precum și prezentarea LIVE a tehnologiei de spălare supereficiente de la EHRLE.

De ce merită să participați la această Prezentare informativă?

  • Prin intermediul referințelor noastre, veți cunoaște funcțiile unei spălătorii auto self service EHRLE.
  • Vă prezentăm detaliat tot ce trebuie să știți pentru a realiza o spălătorie self service rentabilă, de la aspecte de luat în considerare la alegerea locației și până la proiectare, avizare și construcție. Și toate acestea prin intermediul spălătoriei noastre recent finalizate!
  • Veți cunoaște detalii tehnice de operare și Vă veți convinge personal de ce este nevoie de un efort de doar 1-2 ore pe zi, cum se poate asigura operarea fiabilă?
  • Vă prezentăm oportunitățile de finanțare care pot fi luate în calcul în realizarea spălătoriilor self service.
  • Vă prezentăm calcule de rentabilitate și analiza veniturilor pentru a cunoaște exact nivelul veniturilor și al cheltuielilor viitoare.
  • Vă acordăm consiliere profesională, în cazul în care aveți proiecte/idei concrete.
  • Vă dăm informații prețioase pe care, de obicei, le furnizăm doar clienților care transmit comandă fermă.
  • Veți primi informații de primă mână despre rezultatele primelor 18 luni de funcționare ale spălătoriei noastre de referință.

Vă așteptăm cu drag la următoarea prezentare informativă, la Odorheiu Secuiesc, în data de 7 iulie 2016! Participarea este gratuită, dar este condiționată de înregistrare prealabilă. Informații detaliate despre eveniment veți primi după completarea formularului de înregistrare! Vă puteți înregistra la eveniment, accesând linkul de mai jos:

Particip la Prezentarea My EHRLE CarWash

Formular de înregistrare

Vă doriți o afacere rentabilă pe termen lung, în domeniul spălătoriilor auto self service? Află secretele de la EHRLE, producător de top în domeniu, având o experiență de peste 40 de ani și peste 5.000 de spălătorii self service în Europa