10 motive să investești într-o spălătorie auto self-service Ehrle

Dorești să îți deschizi o afacere profitabilă și nu știi de unde să începi, care model ar fi cel mai eficient în care să investești?

Sfatul EHRLE: Optează pentru o spălătorie auto self-service. Acest tip de spălătorie nu necesită angajare de personal, ci te ajută să oferi servicii de spălare a autoturismelor cu investiții relativ mici și resurse puține.

Spălătoria de tip self-service este concepută cu scopul de fi utilizată optim și eficient chiar de către client. Acesta va avea posibilitatea să folosească toate instrumentele de curățare a mașinii fără asistență din partea unui angajat, deoarece sunt complet automate.

EHRLE este o companie germană, specializată în crearea de sisteme de spălătorie self-service, fabricate în orașul bavarez, Illertissen, ce oferă cel mai înalt nivel de calitate din România.

Iată motivele pentru care merită să investești într-o spălătorie auto self-service Ehrle:

 1. Fără personal permanent

Beneficiile unui spălătorii Ehrle este că aceasta este complet automată și nu necesită personal permanent. Acest lucru te scutește de bătăi de cap pentru angajarea personalului și de costuri salariale, de șomaj și alte taxe costisitoare.

 1. O investiție inteligentă

Investirea într-un serviciu de spălătorie Ehrle este o investiție cu risc scăzut ce aduce un procent de 80% venit net, cu un cost de operare de doar 40-50%. Spălătoriile EHRLE funcționează stabil și pe timp de iarnă, fiind dotate cu sistem anti-îngheț și încălzire în pardoseală.

 1. Profit garantat

De ce spălătoriile Ehrle sunt o mașină de făcut bani? Dacă sunt poziționate strategic pentru a fi ușor accesate de șoferi, acestea vor fi alegerea numărul unul al acestora, deoarece nu vor trebui să aștepte minute în șir pentru ca procesul de curățare să fie gata, funcțiile automate permit o spălare rapidă. Designul spălătoriilor este foarte atractiv, uneltele necesare pentru curățare sunt extrem de ușor de folosit. Spre deosebire de spălătoriile manuale folosim un sistem fără periaj, care protejează mașiniile clienților, fără a zgâria suprafața acestora. Aceste beneficii și atuuri deosebesc tehnologia Ehrle de alți competitori, iar clienții vor alege aceste spălătorii deoarece oferă o gamă mai largă de avantaje, decât spălătoriile tradiționale, iar acest lucru îți va aduce mai mult profit.

 1. Venituri previzibile

Spălătoriile Ehrle în scurt timp de la lansarea afacerii, îți vor aduce venituri considerabile. Dacă amplasarea acestora este făcută în zone cu mult trafic, veniturile tale vor crește considerabil.

 1. Efort minim pentru client

Funcțiile automate ale unei spălătorii de acest tip ajută ca procesul de curățare să fie realizat fără efort în 8-10 minute. Spălătoriile self-service Ehrle operează automat și pot fi supravegheate de la distanță. Investitorul nu va trebui să realizeze lucrări majore de mentenanță, deoarece compania noastră oferă un suport profesional. Clienții vor alege spălătoriile Ehrle, deoarece sunt ușor de manipulat. Sistemul funcționează atât cu bancnote și monede, mai mult oferă posibilitatea de abonament electronic.

 1. Recuperare avantajoasă

Avantajul investirii în spălătoriile self-service este unul considerabil. Deoarece aceste servicii de spălătorie generează profit, captează clienți noi datorită tehnologiei germane de ultimă generație, investiția pe care ai făcut-o în această afacere se recuperează rapid în aproximativ 3-4 ani de la lansarea acesteia.

 1. Suport tehnic adecvat

Compania Valor Smartwash – Reprezentant autorizat EHRLE oferă suport tehnic pentru fiecare client, care investește într-o asemenea afacere. Serviciile noastre includ:

 • sprijin 100% în realizarea spălătoriei dorite (analiză locație, proiect model complet de execuție, consultanță în obținerea autorizației necesare și în timpul execuției, livrare, montaj și dare în funcțiune echipamente și structură de acoperiș, instruire personal operator);
 • service flexibil inclusiv la sfârșit de săptămână sau în zilele de sărbătoare;
 • stoc de piese de schimb și detergenți;
 • personal calificat pentru consiliere, mentenanță rapidă și eficientă.
 1. O afacere fără creanțe neîncasate

Serviciul de plată în avans, te scutește de bătăi de cap și de grija că nu îți vei încasa banii în schimbul serviciilor oferite. Clienții plătesc în avans și doar după aceea pot utiliza serviciile automate de curățare.

 1. O investiție ce protejează mediul înconjurător

Te gândești că o spălătorie auto va consuma multe resurse și va avea un impact negativ asupra mediului? Fii fără griji tehnologia germană Ehrle este prietenă cu mediul și a implementat un sistem eficient de economisire a resurselor.

Consumul de apă este în medie de 50-60 l pentru spălarea unei mașini, presiunea apei este redusă, iar datorită acestui factor electromotoarele au o putere redusă consumând puțină energie electrică.

 1. Tehnologie de durată

Tehonologia germană de ultimă generație asigură o funcționare optimă de durată a spălătoriilor Ehrle. Aceste echipamente vor fi de excepție și peste 13-15 ani datorită calității și încrederii germane, nici întreținerea nu are costuri foarte ridicate, echipamentele nu necesită prea multe reparații, funcționarea lor fiind foarte sigură. Dacă totuși apar probleme, aveți ajutorul unei echipe service de încredere.

Contactează-ne acum pentru o ofertă personalizată!
Email: office@smartwash.ro
Telefon: +40-365-732 302