Ce beneficii îți oferă o investiție într-o spălătorie auto self-service?

Timp redus de așteptare, calitate, preț avantajos sunt câteva dintre elementele importante pe care orice persoană le ia în calcul atunci când are nevoie să achiziționeze un serviciu precum serviciul de spălare al autoturismului. Spălătoriile auto self service au devenit atractive pentru clienți tocmai din prisma acestor beneficii pe care le oferă.

Nu doar clienții au parte de beneficii, ci și proprietarul unei spălătorii auto self service. Odată cu creșterea numărului de mașini perspectiva businessului este certă deoarece fiecare proprietar auto își dorește să aibă o mașină curată, fie zi fie noapte, într-un timp scurt, la un preț avantajos, iar o spălătorie auto self service devine o adevărată mașină de făcut bani.

Dacă vrei să-ți deschizi o afacere, spălătoria auto self service poate fi un sector de succes, cu venituri garantate. Haideți să vedem cinci motive pentru care merită să devii proprietarul unei spălătorii auto self service.

1. Venit pasiv, profituri ridicate

Motivul pentru care este rentabil să investești într-o spălătorie auto self service este, desigur, capacitatea ridicată de a genera profit și de a avea venituri previzibile. În primul rând clientul plătește în avans, înainte de a începe operațiunea de spălare a mașinii, nu este nevoie de capital uman pentru a încasa banii, aceștia sunt introduși în aparat.

Spălarea mașinii fiind asigurată de către client nu este nevoie să angajezi personal permanent, așadar scapi de cheltuielile salariale și taxele aferente acestora.

2. Amortizare rapidă a investiției

Fără creanțe neîncasate, cu venituri previzibile și cu câștigul înregistrat, în special dacă ai mulți clienți, fiind poziționat într-o zonă bună, îți poți recupera rapid investiția. În aproximativ 3-4 ani sau poate chiar mai repede poți să achiți toate cheltuielile generate de deschiderea spălătoriei auto self service și poți să începi să generezi profit.

3. Efort minim de implicare

O spălătorie auto self service îți poate permite să câștigi mai mulți bani fără să lucrezi mult. Cu un efort de aproximativ 1-2 ore pe zi afacerea poate fi condusă. Poate deveni ușor o afacere familială. Operarea este complet automată, chiar și cu supraveghere de la distanță, iar în sarcina investitorului intră doar niște lucrări minime de mentenanță.

4. Clienți mulțumiți

O spălătorie auto self service devine locul preferat al proprietarilor de autoturisme deoarece nu trebuie să aștepte mult timp pentru a ajunge la rând. În câteva minute își pot spăla mașina având la dispoziție o tehnologie modernă cu multiple avantaje, își pot spăla mașina în funcție de gradul de curățare dorit, au la dispoziție instrucțiuni simple de utilizare a tehnologiei de spălare, pot plăti cu bancnote, monede, fise, pot avea abonament electronic. Astfel, clientul poate deveni un client fidel. Cel mai important lucru pentru client este că pleacă de la spălătorie cu mașina curată, fără zgârieturi.

5. Protejează mediul

Datorită tehnologiei utilizate, spălătoria auto self service devine prietenoasă cu mediul înconjurător. Consumul de apă pentru o spălare este redus, apa se poate încălzi și cu energie solară scăzând astfel consumul de gaz/motorină utilizat pentru încălzire. În plus, apa uzată va fi tratată într-un sistem închis, deșeurile periculoase fiind separate în procesul de pre-tratare a apei și neutralizate de unitățile ce dispun de gestionarea deșeurilor periculoase.

Așadar, dacă v-am convins și sunteți interesați să vă extindeți veniturile puteți să luați în calcul deschiderea unei spălătorii auto self service. Dacă nu știți de unde să începeți, compania Ehrle este locul ideal unde trebuie să ajungeți. Aici găsiți suport pentru alegerea locației perfecte,  suport tehnic deoarece vi se poate furniza întreg echipamentul necesar unei spălătorii auto, dotată cu tehnologie de ultimă oră, sunteți ajutat cu partea de acte necesare pentru deschiderea afacerii, cu partea de marketing. În plus, vi se oferă mentenanță, service flexibil, detergenți speciali.

O spălătorie auto self service trebuie să fie avantajoasă, pe termen lung, atât pentru clienți cât și pentru investitor, iar alegerea soluțiilor perfecte, precum serviciile și produsele oferite de EHRLE, constituie pilonul de bază pentru o afacere de succes.