Ce profit ai și în cât timp dacă investești într-o spălătorie auto self-service EHRLE

Dacă vrei să-ți deschizi o afacere, spălătoria auto self-service poate fi un sector de succes, cu venituri garantate. La început vor fi provocări, dar nu este imposibil de demarat o astfel de afacere.

Fără creanțe neîncasate, cu venituri previzibile și cu câștigul înregistrat, în special dacă ai mulți clienți, îți poți recupera rapid investiția. Rezultatele posibile ale deschiderii unei spălătorii auto, ca investiție financiară, sunt 100 venituri brute, 80% venit net, 40-50% costul de operare al aparatelor, 50-60% rezultat înainte de impozitare.

Pentru început, dacă terenul pe care este amplasată spălătoria se află într-o zonă cu mulți potențiali clienți, care au mașini, recuperarea costurilor cu investiția devine facilă. Prin urmare, după ce investiția este finalizată este timpul să ”se facă banii” și să devină o afacere care să genereze venituri pasive.

Trebuie avut în vedere că veniturile pot crește doar dacă clienții sunt mulțumiți de calitatea serviciului folosit. Pentru acest lucru este nevoie ca echipamentul spălătoriei să fie frecvent verificat, să nu prezinte defecțiuni, respectiv trebuie pus accent pe mentenanță. Acest serviciu poate fi externalizat. În baza parteneriatului cu EHRLE,  spălătoria auto va beneficia de mentenanță rapidă și eficientă.

Alt aspect de care trebuie ținut cont este strategia de marketing care te ajută să ai și să îți păstrezi clienții, în special dacă optezi pentru servicii de fidelizare. Cu cât sunt mai mulți clienți, care sunt și mulțumiți, cu atât aceștia vor atrage și alte cunoștințe, prieteni, la spălătoria ta. Promovarea reprezintă cheia spre diseminarea informațiilor despre serviciile oferite. Prezența în mediul online te ajută să construiești o comunitate care îți permite să primești feedback și știi ce ai de îmbunătățit și, cel mai important, te poate ajuta să îți crești vânzările.

Pune-ți la punct strategiile de vânzare și vei înregistra succes: serviciu 24 de ore din 24, servicii de calitate, fiabilitate în toate anotimpurile-ține cont de faptul că mașina trebuie spălată și iarna, deci asigură-te că echipamentul spălătoriei tale auto self-service este realizat corespunzător.

În aproximativ 3-4 ani sau poate chiar mai repede poți să achiți toate cheltuielile generate de deschiderea spălătoriei auto self service și poți să începi să generezi profit.

Investește în calitate și promovare, iar aici EHRLE îți poate veni în ajutor.