Cum te ajută EHRLE să îți deschizi o spălătorie auto self-service?

Ai spirit de antreprenor, curaj și bani de investit? Atunci, cu siguranță, faci parte din categoria celor ce pot să dezvolte o spălătorie auto self-service EHRLE și să transforme business-ul într-un succes.

Ultimii ani au marcat o extindere amplă a acestui domeniu de activitate în România, mai ales că numărul de mașini din țara noastră este în continuă creștere, iar proprietarii de autoturisme preferă spălătoriile auto self-service cu tehnologie performantă, cum este EHRLE. De ce? Datorită capacității de a oferi servicii rapide și de calitate, grație tehnologiilor de înaltă performanță. Este arma cea mai de preț în lupta cu concurența.

Dacă te gândești să pășești în acest business, să știi că vei avea parte de ajutor de la A la Z din partea EHRLE. Parteneriatul cu EHRLE este net avantajos deoarece presupune implicarea sa în întreg procesul de demarare și punere în aplicare a spălătoriei auto self-service EHRLE.

Cum te vom ajuta?

Vei avea nevoie de o analiză a locației potrivite, cu suprafața și dimensiunile necesare, de calcule detaliate privind costurile, veniturile, perioada de recuperare estimată. Noi îți vom arăta toate caracteristicile financiare.

Îți oferim suport pentru realizarea proiectului model complet de execuție, consultanță pentru obținerea autorizației necesare, consultanță în timpul lucrărilor de execuție, cu vizită pe teren. Te ajutăm cu livrarea, montajul și darea în funcțiune a echipamentelor și cu structura de acoperiș. Oferim instruire pentru personalul operator. Tu, ca proprietar dedicat va trebui să știi cum să faci o verificare și o mentenanță zilnică astfel încât să te asiguri că echipamentele funcționează corespunzător, iar noi te vom învăța acest lucru.

Pentru că este important ca viitorii clienți să îți cunoască serviciile, promovarea este un element esențial. De aceea, îți asigurăm și un pachet complet de marketing pentru lansarea și operarea spălătoriei: campanie de deschidere, flyere, cupoane de acțiuni, promovare Facebook, inscripționare etc.

Ceea ce este cel mai important este suportul tehnic stabil din spatele tehnologiei, cu service asigurat în și după perioada post garanție, oricând, în weekend sau în zi de sărbătoare, cu personal calificat care asigură o mentenanță rapidă și eficientă, și stoc de piese de schimb.

Pe lângă acestea, vei beneficia de stoc de detergenți de calitate.

Costurile cu deschiderea unei spălătorii auto self service EHRLE se reflectă în calitatea serviciilor oferite, echipamentele și tehnologia de înaltă performanță, aspecte care într-un final se vor concretiza într-un serviciu impecabil și ireproșabil pentru care clientul este mulțumit și va alege în continuare EHRLE. În concluzie, îți asigurăm sprijin 100% în întregul demers pentru a da startul unui business de viitor. Contactează-ne pentru mai multe detalii!