Deschidere oficială – Spălătoria auto self service de referință – Odorheiu Secuiesc

Avem deosebita plăcere să anunțăm că, în data de 16 octombrie 2014, a avut loc deschiderea oficială a spălătoriei noastre de referință din Odorheiu Secuiesc.

Spălătoria nostră de referință este localizată în Odorheiu Secuiesc, la intrarea în parcarea supermarketului Kaufland și are 2 piste de spălare. Tehnologia de spălare este asigurată de un echipament self service pentru 2 piste, JetWash Plus, dotat cu cititor de bancnote și modul de comandă și control de la distanță.

Înainte de deschiderea oficială, am organizat o prezentare a conceptului și a modelului de business EHRLE, prezentare ce a avut loc în sala de conferințe a Hotelului Târnava. Pe parcursul a peste 2 ore am prezentat oportunitatea de a investi în domeniul spălătoriilor auto self service, împreună cu principalele aspecte de luat în considerare la realizarea unei spălătorii self service de succes. De asemenea, am prezentat principalele momente ale realizării spălătoriei noastre de referință, precum și caracteristicile tehnice ale principalelor echipamenteEHRLE destinate spălătoriilor auto self service. Au fost prezentate și cele mai noi informații din domeniul proiectelor de finanțare prin fonduri nerambursabile, de către specialiștii firmei de consultanță, Eurotop Consulting din Târgu Mureș.

Evenimenul nostru a fost organizat, și de această dată, cu sprijinul colegilor de la reprezentața parteneră din Ungaria, societatea Kvant Kft.EHRLE Hungaria, cărora le mulțumim pentru sprijin și suport.

Am fost foarte încântați să contatăm că evenimentul nostru a fost foarte apreciat și peste 50 de persoane interesate ne-au onorat cu prezența, foarte mulți dintre ei fiind serios interesați de a investi în acest domeniu. Participanții au urmărit cu atenție atât prezentările care au durat peste 2 ore, cât și prezentarea tehnică care a avut loc la spălătorie. Majoritatea participanților au profitat de posibilitatea încercării gratuite a spălătoriei și au părăsit evenimentul cu autovehicule cu adevărat strălucitoare.

Imaginile de la eveniment pot fi vizionate în cadrul galeriei noastre foto: