Ehrle, prezent la Salonul Auto București cu ofertă specială pe perioada expoziției

Deschiderea unei spălătorii auto self-service  Ehrle reprezintă o investiție pentru o afacere de succes, cu multiple avantaje dacă sunt îndepliniți câțiva pași esențiali. Cei ce doresc să își deschidă o spălătorie auto self-service beneficiază la Ehrle de la consultanță, pachet complet de marketing până la asigurarea tehnologiei de spălare, a suportului tehnic și a detergenților necesari.

Cei care ajung la standul Ehrle și își vor deschide o spălătorie auto self-service cu aceste echipamente, în următoarele 12 luni, vor beneficia de oferta specială Ehrle: detergenții necesari pentru prima lună de funcționare din partea firmei!

Compania Ehrle este prezentă la cea de a XVII-a ediție a expoziției internaționale Salonul Auto București & Accesorii, ce își deschide porțile în perioada 10-20 octombrie 2019, la Romexpo, București. Ehrle își așteaptă vizitatorii la standul 74 din cadrul expoziției pentru a cunoaște produsele, serviciile și pentru a beneficia de oferta specială, valabilă pe perioada expoziției.

Salonul Auto București & Accesorii este o expoziție cu participare internațională și platforma de business Nr.1 a domeniului auto din România, fiind locul care pentru 11 zile se transformă într-un adevărat centru de afaceri în domeniul auto. Evenimentul reprezintă principalul punct de întâlnire și interacțiune al profesioniștilor din industria auto cu publicul specializat și iubitor al fenomenului auto, locul unde se prezintă ultimele tehnologii și cea mai diversificată ofertă din domeniu.

Compania Ehrle va oferi informații, în cadrul expoziției, despre spălătoriile auto self-service Ehrle celor ce doresc să investească într-o astfel de afacere. Persoanele interesate vor putea primi informații concrete despre gama produselor dedicate pentru spălătoriile self-service: echipamentul de spălătorie self-service SmartWash Plus pentru o singură pistă, sistemul de spălare auto self-service JetWash Plus, destinat pentru 1-2 piste de spălare, echipamentul spălătorie auto self-service CarWash Outdoor pentru 2-4 piste, structurile de acoperiș, sistemele de supraveghere, sistemele de plată, respectiv pachetul de servicii oferit pe lângă echipamente.