Fonduri nerambursabile pentru finanțarea spălătoriilor auto self service

În perioada următoare se vor deschide tot mai multe programe de finanțare din fonduri nerambursabile, atât din surse guvernamentale, cât și europene. În cadrul acestor programe va exista posibilitatea accesării de fonduri nerambursabile și pentru realizarea spălătoriilor auto self service.  

Pentru că ne dorim să vă oferim informații de prima mână despre aceste oportunități de finanțare, am încheiat un acord de colaborare cu Centru de Elaborare Proiecte Unionale(CEPU) SRL, companie specializată în accesarea fondurilor europene și naționale nerambursabile. Scopul primordial al celor de laCEPU este, ca prin realizarea de succes a proiectelor, Clienţii lor să obțină cât mai multe subvenţii nerambursabile, din resursele unionale ce stau la dispoziţia României. Obţinerea finanţării pentru Clienţii lor este o componentă cheie a activităţii de consultanţă practicată de CEPU.

Îi puteți contacta la:

cepu-logo

CENTRU DE ELABORARE PROIECTE UNIONALE SRL

Adresă: Târgu Mureș, str. Republicii nr.2,
jud.Mureș, România

Tel.: 0265-233.021
Fax: 0265-233.025
E-mail:  office@cepu.ro

www.cepu.ro

Datorită acestei colaborări vom fi în măsură să vă oferim în mod continuu cele mai noi informații despre oportunitățile de finanțare din fonduri nerabursabile, în cadrul cărora veți putea accesa fonduri pentru realizarea propriei Dvs. spălătorii auto self service EHRLE.