Lucruri importante de știut înainte să investești într-o spălătorie auto self service

Program flexibil, control asupra propriului destin, câștigurile potențiale sunt o parte dintre motivele pentru care multe persoane aleg să inițieze o afacere. Dar pe lângă aspecte pozitive, există și posibile riscuri și piedici care sunt bine de avut în vedere pentru a putea fi preîntâmpinate. Una dintre cele mai rentabile idei de afaceri, fiind o importantă sursă de venituri pasive, este spălătoria auto self service.

Bine, deși îți va asigura un câștig financiar fără prea multe eforturi din partea ta, tot trebuie să existe un minim de implicare pentru că va fi nevoie ca să ai grijă ca spălătoria ta auto self service să funcționeze la parametrii normali. Pentru asta ai nevoie de suport tehnic, de detergenți, consumabile de calitate. De aceea, dinainte să începi investiția să ai în vedere că ea trebuie să-ți asigure amortizarea banilor și să-ți creeze venituri. Toate acestea se obțin în timp, motiv pentru care este recomandat să îți alegi bine partenerul care te va ajuta în demersul tău pentru o perioadă lungă.

Să apelezi la o companie care îți promite că te va ajuta să îți deschizi o spălători self service la un preț mic nu reprezintă o garanție că utilajele și produsele sunt de cea mai bună calitate și că în cazul în care ceva se va defecta peste 2-3 ani vei putea fi ajutat să remediezi problema. În plus, este posibil să nu beneficiezi din partea lor și de servicii de marketing și suport tehnic pe termen lung.

O firmă din domeniu, cu o lungă tradiție în spate, cu referințe de la alți clienți privind calitatea produselor și a serviciilor oferite reprezintă un câștig pe termen lung, chiar dacă costurile pentru investiție sunt mai mari.

Este nevoie de precauție pentru alegerea producătorului de tehnologie/instalație de spălare sau a furnizorului deoarece această alegere vă va lega de acel furnizor și echipamentul ales pentru cel puțin 15 ani. Totodată, este indicat să fie ales un furnizor care are în vedere și ajutorul pentru construcția unei spălătorii auto self service bine puse la punct, nu doar care să vă furnizeze echipamentul.

Să urmăriți prezentarea furnizorului legat de echipament, să cereți informații detaliate referitor la elementele principale ale instalației, parametrii de funcționare și costurile suplimentare ce ar putea să apară. Solicitați furnizorului și consultanță în alegerea locației ori evaluarea locației deja aleasă. Solicitați un calcul estimativ de operare și un raport profit costuri, vizitați alte spălătorii auto self service realizate de furnizorul ales, vedeți dacă sunt funcționale instalațiile, luați feedback de la clienți și operatori astfel încât să aveți o imagine amplă a ceea ce vi se va oferi și dumneavoastră.

Compania EHRLE și-a început activitatea în anul 1927 și are o lungă tradiție în spate în domeniul tehnologiei de curățare industrială și a spălării auto cu înaltă presiune, ceea ce garantează calitatea echipamentelor și a tehnologiei oferite. În plus, este asigurat suportul tehnic necesar nu doar la început ci și peste ani de zile de la momentul dării în folosință. Suportul tehnic din spatele tehnologiei înseamnă service flexibil, oricând este nevoie, stoc de piese de schimb, stoc de detergenți, personal calificat și mentenanță rapidă și eficientă.

La EHRLE găsiți și un partener care vă ajută să alegeți locația potrivită, să întocmiți documentația necesară, să promovația afacerea dumneavoastră, veți primi consultanță în timpul lucrărilor de execuție, cu vizita pe teren a specialiștilor EHRLE, instruirea personalului operator, pe scurt toată gama de servicii de care are nevoie un investitor pentru a porni o afacere de succes în domeniul spălătoriilor auto self service.