My EHRLE Car Wash – sau cum pot să aflu mai multe despre viitoarea mea afacere de succes?

Persoanele care doresc să investească într-o afacere de succes, de viitor, care să devină o sursă de venit sigur, pasiv, cu capacitate de generare a unui profit generos, fără angajați, au ocazia să afle mai multe despre investiția în spălătoria auto self-service EHRLE, în cadrul evenimentului My EHRLE Car Wash. Mai multe informații despre eveniment a oferit Vass Orsolya, administratorul Valor Smartwash-EHRLE România, în interviul următor.

Care este scopul evenimentului pentru prezentarea My EHRLE Car Wash? Ce presupune ea?

Continuăm seria prezentărilor informative My EHRLE Car Wash și îi așteptăm pe toți cei ce doresc să primească informații valoroase despre realizarea și operarea unei spălătorii auto self-service de succes. Participanții vor putea să-și facă o mai bună imagine despre ce înseamnă investiția într-o spălătorie auto self-service, despre avantajele tehnologiei EHRLE, despre pachetul de servicii oferite de Valor Smartwash.

Cui se adresează acest eveniment?

My EHRLE Car Wash se adresează tuturor persoanelor care doresc să își deschidă o afacere profitabilă, celor care mai dețin și alte afaceri și doresc să se extindă și în alte domenii, dar și celor ce îți doresc să dețină o afacere care să le aducă un venit pasiv. O spălătorie auto self-service poate fi o afacere pe termen lung, chiar o afacere de familie, care să treacă din generație în generație.

De ce ar trebui cei interesați de o investiție într-o spălătorie auto self-service EHRLE să participe la acest eveniment?

Recomandăm participarea la prezentarea My EHRLE Car Wash deoarece prin intermediul referințelor noastre participanții vor putea cunoaște funcțiile unei spălătorii auto self-service EHRLE. Le vom prezenta în detaliu tot ceea ce ar trebui să știe pentru a realiza o spălătorie auto self-service rentabilă, de la aspectele pe care trebuie să le ia în considerare privind alegerea locației și până la proiectare, avizare și construcție. Vor cunoaște detaliile tehnice de operare și se vor convinge de ce este nevoie de un efort din partea lor de doar 1-2 ore pe zi pentru a se asigura o operare fiabilă a spălătoriei. Vom prezenta oportunități de finanțare pentru realizarea spălătoriei, calcule de rentabilitate și analiza veniturilor pentru a cunoaște exact nivelul veniturilor și al cheltuielilor viitoare.

Unde și când va avea loc evenimentul?

Prezentarea My EHRLE Car Wash va avea loc joi, 28 ianuarie 2021, de la ora 11, la sediul nostru din Str. Budiului nr. 103, Târgu Mureș.

Este nevoie de o înregistrare prealabilă?

Da, persoanele care doresc să participe la eveniment sunt rugate să să completeze un formular de înregistrare, astfel locul la prezentare fiind asigurat.  Este bine de știut că, având în vedere situația epidemiologică actuală, locurile la prezentare sunt limitate, pentru a asigura siguranța participanților și a colegilor noștri.

Ce mesaj aveți pentru posibilii investitori într-o spălătorie auto self-service, care își doresc să participe la prezentarea My EHRLE Car Wash?

Vă așteptăm cu drag și sperăm că vă vor ajuta informațiile pe care le oferim. Nu dorim să vindem un simplu echipament de spălare, ci să asigurăm, în strânsă colaborare cu investitorul, o bază tehnică necesară pentru a realiza o spălătorie auto self-service de succes, din toate punctele de vedere.

Totodată, sperăm să vă convingeți că veți găsi în reprezentanța noastră partenerul de afaceri ideal pentru realizarea investiției într-o spălătorie auto.