Noua tehnologie EHRLE, sistemul ModulLine

Spălătoria auto self service EHRLE care se poate monitoriza de acasă!

Stimați vizitatori! Ce ați zice dacă ați putea monitoriza funcționarea spălătoriei Dvs. de acasă, de la calculatorul personal? Dacă ați putea modifica de la distanță timpul alocat unei unități monetare, perioadele cu promoție, orele de funcționare, dozarea detergenților și multe alte aspecte? Dacă ați primi alerte prin SMS despre eventualele probleme de funcționare?

Nu uitați: Informația înseamnă putere și rapiditatea avantaj competițional!

Vă anunțăm cu drag introducerea unui nou sistem în fabricarea și funcționarea Spălătoriilor Auto Self Service EHRLE: sistemul ModulLine care pe lângă siguranța mai mare în funcționare și posibilitatea mai usoară de extindere, oferă și un confort sporit în monitorizarea acestuia.

Sistemul de monitorizare

Sistemul de monitorizare (Condition Monitoring) oferă posibilitate de acces și intervenție date la nivele diferite și intrun mod unic față de sistemele vechi:

– Posibilitate de conectare la Internet pentru acces și control date cu router DSL, ethernet și modem WLAN
– Posibilitate de conectare modem GSM pentru transmiterea de SMSuri cu informații despre funcționarea echipamentului
– Posibilitate de acces și control date pe fiecare pistă de spălare în parte, prin intermediul ecranului LED tactil, color, integrat în echipament

Alte avantaje ale sistemului ModulLine

– Datele circulă întrun sistem cu mare viteză, avansat, fără conexiuni sudate, asigurând o siguranță mai mare în funcționare
– NOU Afișaj LED cu patru caractere integrat în echipament
– Sistem de încălzire îmbunătățit, mai stabil, controlabil, cu o putere mai mare
– Raport preț-calitate mai bun
– Posibilitate de acceptare bancnote

Începând cu aprilie 2013, noul sistem EHRLE ModulLine este integrat și în echipamentele compacte Jetwash și Carwash Outdoor.

Noile Spălătorii Auto Self Service EHRLE cu sistemul EHRLE ModulLine pot fi deja vizitate/vizionate în câteva locații din Ungaria.