Prezentare informativă My EHRLE CarWash și în iunie

Așa cum v-am informat, prezentarea informativă din luna mai am organizat-o la Brașov și putem spune că a fost un eveniment de succes. Am avut participanți din mai multe orașe ale țării, participanți realmente interesați de această oportunitate de investiție, care pe baza rezultatelor prezentate s-au convins că acest model de business funcționează foarte bine și pe piața din România. Toți cei prezenți la eveniment au înțeles că, cei care își vor construi printre primii propria spălătorie auto self service, vor obține rezultate semnificative. Astfel, sperăm ca în curând să vă putem informa despre realizarea mai multor spălătorii auto self service. Câteva imagini de la prezentare pot fi vizionate în galeria de mai jos:

 

 

Bineînțeles, seria prezentărilor informative My EHRLE CarWash continuă și în luna iunie, când locația va fi din nou Odorheiu Secuiesc și spălătoria auto self service EHRLE de referință implementată în acest oraș. Așteptăm cu drag la acest eveniment pe toți cei care doresc să primească informații de prima mână, valoroase, despre realizarea și operarea unei spălătorii auto self service de succes.

De ce merită să participați la această Prezentare informativă?

  • Prin intermediul referințelor noastre, veți cunoaște funcțiile unei spălătorii auto self service EHRLE.
  • Vă prezentăm detaliat tot ce trebuie să știți pentru a realiza o spălătorie self service rentabilă, de la aspecte de luat în considerare la alegerea locației și până la proiectare, avizare și construcție. Și toate acestea prin intermediul spălătoriei noastre recent finalizate!
  • Veți cunoaște detalii tehnice de operare și Vă veți convinge personal de ce este nevoie de un efort de doar 1-2 ore pe zi, cum se poate asigura operarea fiabilă?
  • Vă prezentăm oportunitățile de finanțare care pot fi luate în calcul în realizarea spălătoriilor self service.
  • Vă prezentăm calcule de rentabilitate și analiza veniturilor pentru a cunoaște exact nivelul veniturilor și al cheltuielilor viitoare.
  • Vă acordăm consiliere profesională, în cazul în care aveți proiecte/idei concrete.
  • Vă dăm informații prețioase pe care, de obicei, le furnizăm doar clienților care transmit comandă fermă.
  • Vă oferim o prezentare practică a echipamentului de spălare, și veți avea posibilitatea să încercați personal spălătoria noastră de referință.

Vizitați-ne la Odorheiu Secuiesc și participați la prezentarea informativă! Participarea la prezentare este gratuită, dar este condiționată de înregistrare prealabilă. Puteți afla data prezentărilor și vă puteți înregistra la eveniment, accesând linkul de mai jos.

Notă

Acest eveniment s-a încheiat!