Prezentare informativă My EHRLE CarWash – Timișoara

Vă doriți o afacere rentabilă pe termen lung, în domeniul spălătoriilor auto self service? Află secretele de la EHRLE, producător de top în domeniu, având o experiență de peste 40 de ani și peste 5.000 de spălătorii self service în Europa!

Așa cum v-am promis, repornim seria prezentărilor informative My EHRLE CarWash. Deschidem noul sezon de informare printr-un eveniment special la Timișoara, ce va include o prezentare LIVE a secretului tehnologiei de spălare supereficiente de la EHRLE.

De ce merită să participați la această Prezentare informativă?

  • Prin intermediul referințelor noastre, veți cunoaște funcțiile unei spălătorii auto self service EHRLE.
  • Vă prezentăm detaliat tot ce trebuie să știți pentru a realiza o spălătorie self service rentabilă, de la aspecte de luat în considerare la alegerea locației și până la proiectare, avizare și construcție. Și toate acestea prin intermediul spălătoriei noastre recent finalizate!
  • Veți cunoaște detalii tehnice de operare și Vă veți convinge personal de ce este nevoie de un efort de doar 1-2 ore pe zi, cum se poate asigura operarea fiabilă?
  • Vă prezentăm oportunitățile de finanțare care pot fi luate în calcul în realizarea spălătoriilor self service.
  • Vă prezentăm calcule de rentabilitate și analiza veniturilor pentru a cunoaște exact nivelul veniturilor și al cheltuielilor viitoare.
  • Vă acordăm consiliere profesională, în cazul în care aveți proiecte/idei concrete.
  • Vă dăm informații prețioase pe care, de obicei, le furnizăm doar clienților care transmit comandă fermă.
  • Vă prezentăm fizic câteva echipamente ale producătorului german, inclusiv prezentare LIVE a technologiei de spălare EHRLE.

Vă așteptăm cu drag la prima prezentare informativă din acest sezon, la Timișoara, în data de 8 aprilie 2016! Participarea este gratuită, dar este condiționată de înregistrare prealabilă. Informații detaliate despre eveniment veți primi după completarea formularului de înregistrare! Vă puteți înregistra la eveniment, accesând linkul de mai jos:

Notă

Acest eveniment s-a încheiat!