Prezentări EHRLE Transilvania – octombrie, noiembrie 2013

Suntem încântați să anunțăm că pe parcursul lunii octombrie și noiembrie au avut loc două prezentări EHRLE cu participarea, respectiv, în organizarea Reprezentanței noastre.

Cluj, 7 noiembrie 2013

În data de 7 noiembrie, în sala de conferințe a Grand Hotel Napoca din Cluj Napoca, a avut loc Prezentarea organizată de EHRLE Transilvania. Evenimentul a fost organizat în strânsă colaborare cu partenerul nostru din Ungaria, Kvant Kft.EHRLE Hungária, cărora le mulțumim pe această cale pentru sprijin și suport.

Am fost încântați să constatăm că eforturile noastre au fost de succes, și printre cei aproape 50 de participanți ne-am întâlnit cu multe persoane serios interesate în a începe o afacere în domeniul spălătoriilor auto self service. Participanții au urmărit cu atenție prezentarea de peste două ore, manifestând un real interes și pentru echipamentele EHRLE expuse în parcarea hotelului.

Imaginile de la eveniment pot fi vizionate în cadrul galeriei noastre foto:

 

Sovata, 26 octombrie 2013

Înainte de Prezentarea EHRLE de la Cluj Napoca, organizată de către Reprezentanța noastră, în data de 26 octombrie am avut posibilitatea de a prezenta conceptul și tehnologia EHRLE în cadrul conferinței profesionale organizate de partenerul nostru, Fomco Prodimpex. La conferință au participat reprezentanții rețelei de distribuitori autorizați ai Fomco Prodimpex, în special societăți care activează în domeniul auto. Pentru cei peste 50 de participanți, Reprezentanța noastră s-a pregătit cu o prezentare scurtă a ceea ce înseamnă conceptulEHRLE. După această prezentare am avut ocazia să stăm de vorbă cu mai mulți participanți, cărora le-am oferit informații detaliate despre produsele și tehnologia EHRLE.