Secretul unui venit pasiv cu ajutorul spălătoriilor auto self-service

Se spune că devenim ceea ce credem că vom deveni! Dacă știi ce vrei să faci și unde vrei să ajungi nu îți va fi greu să generezi sursa de venit necesară, fie că este un venit activ, fie că este un venit pasiv. Însă venitul activ este ca mersul pe jos, tu faci toată treaba.  Te trezești dimineața, mergi la job, ai un program de 8 ore zilnic, investești multă muncă și energie.  În schimb, venitul pasiv este ca mersul cu mașina, deci este un efort mai mic. Investești banii într-un domeniu/activitate ce îți aduce bani fără să fie necesară prezența ta permanentă. Singura problemă este unde găsești tu „mașina” aceea care să funcționeze pe termen lung și foarte lung? Ai nevoie să fie fiabilă, să nu consume mult combustibil și unde mai pui că „mașina” trebuie să îți genereze venit, profit fără prea multă bătaie de cap.

Dar există metode prin care poți obține venituri cu regularitate fără să depui prea mult efort și sunt activitățile cele mai sănătoase pentru situația ta financiară!

Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani poți profita de pe urma acestui lucru și să câștigi alți bani. Însă indiferent de soluția aleasă este nevoie ca la început să depui măcar puțin efort, muncă și răbdare. Apoi, te poți bucura de vacanțe fără grija jobului, iar venitul vine constant.

Vorbim de venit pasiv când ne gândim la o investiție în depozite bancare, drepturi de autor, închiriere de imobile, produse informaționale, afaceri MLM etc.

Una dintre modalitățile de a avea venit pasiv și de a înregistra un profit pe termen lung este investiția într-o spălătorie auto în regim self-service. În țările din vestul Europei acest sistem de spălare în regim self-service există deja de câteva decenii, fiind un serviciu eficient cu o plajă largă de clienți. De câțiva ani, acest sistem are „priză” și la români deoarece aceștia își pot spăla mașina după bunul plac.

Mai mulți factori trebuie să fie bifați pentru ca spălătoria auto self-service să funcționeze și să ofere un venit pasiv. Locația spălătoriei este foarte importantă, să ofere acces din toate direcțiile, să fie într-o zonă cu trafic intens, în cartierele de locuit, în zona centrelor comerciale sau în zona industrială cu multe societăți/angajați. În locația respectivă trebuie să fie disponibile utilitățile necesare: gaz, apă, canalizare, curent trifazat, să fie permisă activitatea de spălătorie auto în zonă. Avantajul unei astfel de spălătorii constă în faptul că nu vei avea creanțe neîncasate, clientul va plăti înainte să își spele mașina, nu vei avea nevoie de personal permanent, va necesita un efort minim pentru tine, trebuie să fii prezent aprox. 1-1,5 ore pe zi,  pentru a realiza lucrările zilnice de mentenanță și pentru a verifica dacă sistemul funcționează corect. 

Cu o investiție de aproximativ 40.000 euro pentru o pistă de spălare și cu ajutor specializat din partea EHRLE, de la ajutor pentru identificarea locației, consultanță, echipamente, materiale, service etc veți putea construi o spălătorie auto de succes, cu o amortizare a investiției într-un timp scurt și cu o capacitate ridicată de a genera profit.

Contactează-ne acum pentru o ofertă personalizată!
Email: office@smartwash.ro
Telefon: +40-365-732 302