Spălătoria auto self-service, o posibilă afacere de familie de succes

De-a lungul timpului, multe companii, care funcționează și în prezent, au pornit pe drumul succesului ca o afacere de familie. 

În raportul Global Family Business Survey 2018-2019, realizat de PwC și dat publicității în anul 2019, se precizează că afacerile de familie au dezvoltat în ultimul an financiar, respectiv 2018, o dezvoltare solidă, 69% dintre respondenții din cadrul studiului declarând că au înregistrat o creștere a cifrei de afaceri. 

Implicare și valori comune, cheia succesului

Aceste companii au la bază anumite valori, viziune și cultură împărtășite de toți membrii familiei. Menținerea proprietății, asigurarea moștenirii și păstrarea capitalului familial sunt trei dintre principalele provocări pentru fiecare afacere de familie. Alinierea viziunii și a valorilor este realizabilă pentru aproape orice afacere de familie cu condiția ca membrii ei să aibă disciplina corectă, structura de guvernare și practicile de comunicare adecvate. 

Așadar, cheia succesului într-o afacere de familie presupune ca toți membrii să investească timp și efort în dezvoltarea lor antreprenorială și a intereselor comune, să se susțină reciproc în momentul în care doresc să se implice într-un business. 

Există o serie de provocări importante, enunțate de proprietarii afacerilor de familie, chestionați în cadrul studiului efectuat de PwC, începând de la mediul economic, cadrul de reglementare, competiția, accesul la angajați cu abilități și calificări necesare, dar digitalizarea, inovarea și tehnologia sunt provocări semnificative pentru succesul afacerilor lor. 

Spălătoria auto self-service, o afacere de familie rentabilă

În domeniul spălătoriilor auto-self service inovarea adusă continuu în tehnologia folosită, astfel încât să permită un acces facil și fiabil clienților, reprezintă un aspect important pentru un business cu potențial mare de dezvoltare. Deținerea unei spălătorii auto self-servie presupune investiția într-un domeniu în care există o investiție mare la început, care în timp se amortizează deoarece nu vor exista creanțe neîncasate, cheltuieli salariale cu angajații. Va deveni o sursă de venit sigur, cu capacitate de generare a unui profit generos și oportunitatea de a derula și alte activități economice, deoarece necesită puțin timp prezența investitorului. În plus, dacă va fi considerată o afacere de familie, fiecare membru al familiei se va putea implica. 

Ehrle, o afacere de familie, garanția succesului

Alegând o spălătorie auto self-service Ehrle garanția succesului este sigură deoarece în spatele unei astfel de afaceri va sta o companie cu o lungă tradiție în domeniul tehnologiei de curățare industrială și a spălării auto cu înaltă presiune, fiind asigurat tot suportul tehnic și logistica necesară potențialului investitor. Compania Ehrle este o afacere de familie de succes, cu tradiții ce pornesc încă din anul 1927. Pe rând, afacerea a fost moștenită din tată în fiu și de la proiectarea primei mașini de curățat cu abur, în anul 1959,  familia Ehrle a dus compania în prezent, deținând la activ o uzină de fabricare a instalațiilor self service pentru spălătoriile auto self-service, fiind fabricate produse de înaltă calitate pentru clienții din toată Europa. De-a lungul anilor, compania Ehrle a fost apreciată de mai mult de 5.000 de companii prin faptul că au ales să folosească aceste echipamente. În momentul de față Ehrle este prezent în majoritatea țărilor europene și mai multe țări din Asia. În România, Ehrle a ajuns să construiască deja 30 de spălătorii auto self-service, iar altele 15 sunt în construcție. 

Dacă îți dorești o afacere de familie profitabilă, nu uita că echipa Ehrle are o experiență îndelungată în acest domeniu și te poate îndruma pe drumul spre succes.