Spălătorie auto self-service cu cea mai performantă tehnologie de spălare

Cândva, tehnologia cu perii devenea superioară tehnologiei manuale de spălare a mașinilor. Acum, tehnologia fără perii, cu detergent solid și fără efect abraziv, este net superioară celorlalte tipuri de spălări auto.

Mașinile reprezintă o investiție pentru mulți oameni și, ca atare, proprietarii lor vor să aibă grijă de ele. Tehnologia spălării auto a cunoscut un număr mare de schimbări în puțin peste un secol.  În urmă cu o jumătate de secol industria spălătoriilor auto a evoluat spre automatizarea completă, ce presupunea duze pentru aplicarea săpănului și a apei, perii automate și un uscător, renunțându-se astfel la munca manuală. Industria a continuat să evolueze până în prezent pentru a satisface nevoile diferiților clienți. Sunt disponibile diferite opțiuni de spălare auto, cu diverse tehnologii de spălare.

Tehnologia tradițională cu perii – aceasta funcționează atât cu apă caldă, cât și rece, cu detergent cu un singur component dozat prin injectare și este necesară folosirea periei pentru curățare, utilizarea fiind mai greoaie.

Tehnologia fără perii, cu detergent solid cu particule abrazive – folosește detergent parțial solubil în apă, având efect abraziv, care de regulă este adăugat sub formă de praf în apa caldă dedurizată.

Tehnologie cu detergent lichid, fără perii – este o tehnologie ce dozează cu precizie detergentul lichid cu două componente la apa caldă dedurizată. Este nevoie ca aparatul de spălare să fie instalat în mod corect și cu respectarea cu strictețe a manualului de utilizare pentru a exista un efect de curățare perfect. Este o tehnologie rigidă, în care se folosește ocazional peria.

Tehnologia fără perii, cu detergent solid, fără efect abraziv – este o tehnologie ce dozează la apă caldă dedurizată detergent praf, cu microparticule elastice și solubilitate întârziată. Poate fi utilizată foarte ușor, nu are efect abraziv pe suprafața vehiculului, iar efectul de curățare este stabil. Este o tehnologie folosită de instalațiile de spălătorie auto self-service EHRLE.

De ce este o tehnologie net superioară cea folosită de EHRLE?

Cu ajutorul tehnologiei folosite de EHRLE efectul de curățare este 100%, fără zgârieturi în timpul spălării, eliminarea celor mai persistente pete de murdărie fără perii, iar rezultatul final este o mașină curată și strălucitoare.

În plus, tehnologia EHRLE oferă o atenție deosebită economisirii energiei și protecției mediului. Pentru fiecare pistă de spălare consumul de apă este de 11 l/minut, iar la utilizarea unei spălări se folosesc, în medie, 50-60 l apă.

Totodată, consumul de electricitate este redus deoarece datorită presiunii și a volumului de apă relativ redus electromotoarele care acționează pompele au o putere redusă. Folosirea energiei solare pentru încălzirea apei reduce consumul de gaz/motorină.

Pentru a nu fi poluat mediul, tratarea apei uzate se face într-un mediu închis, deșeurile periculoase rezultate, precum ulei, nămol, grăsimi, sunt separate în timpul procesului de pre-tratare a apei și sunt transportate și neutralizate de către unitățile care dispun de autorizația necesară gestionării deșeurilor periculoase. Ulterior, apa rezultată în procesul de pre-tratare este deversată în rețeaua publică de canalizare.

Unul dintre motivele succesului spălătoriilor auto self-service EHRLE este tehnologia folosită, care nu doar că asigură o curățare eficientă a mașinilor, dar este prietenoasă cu mediul înconjurător. Alegând tehnologia EHRLE faci o alegere inspirată, iar dacă ai nevoie de mai multe detalii, noi, echipa EHRLE, îți stăm la dispoziție  cu toate informațiile de care ai nevoie.