Știi de ce proprietarii de autoturisme vor da năvală la spălătoria ta auto self-service EHRLE?

Fiecare proprietar de spălătorie auto își dorește să aibă clienți mulți,  profit avantajos și fără pierderi financiare. În același timp, fiecare proprietar de mașină își dorește să nu piardă mult timp la spălătoria auto, să nu cheltuie mulți bani, să își spele mașina cu detergenți de calitate și la final să se aleagă cu o mașină impecabil de curată, fără zgârieturi, urme de mizerie și pete, și să aibă mai multe opțiuni de plată. Pare greu de atins aceste obiective? Cu siguranță nu, dacă vorbim de spălătoria auto self-service EHRLE.

Investiția într-o spălătorie auto self-service EHRE s-a dovedit a fi una de succes. În România au fost puse în funcțiune peste 40 de spălătorii auto self-service EHRLE, totalizând peste 135 de piste de spălare, și altele 13, cu 49 de piste de spălare, sunt în pregătire. Acest succes se datorează în primul rând tehnologiei de înaltă calitate, echipamentelor fiabile, detergenților de calitate, prezentării vizuale atractive. Aceste aspecte sunt cunoscute de proprietarii de mașini, care devin clienți fideli.

Să vedem de ce mai exact proprietarii de autoturisme vor da năvală la spălătoria auto self-service EHRLE.

Timpi reduși de așteptare-spre deosebire de spălătoriile manuale nu trebuie să aștepte ore în șir până ajung la rând;

Timp scurt de spălare-în doar 6-7 minute termină de spălat mașina;

Curățare fără zgârieturi și pete după uscare-spre deosebire de spălătoriile automate cu perie, suprafața de lac nu va avea zgârieturi. Totodată, mașina spălată nu va fi pătată după uscare, datorită detergenților speciali folosiți.

Este folosit detergent cu microparticule elastice, cu solubilitate întârziată, EHRLE Active Power Pearl MicroPulver, care se comportă pe suprafața de curățat ca niște sfere minuscule de burete, eliminând și cea mai aderentă peliculă de murdărie, fără efect abraziv. Următorul tratament este cel cu ceară fierbinte cu nanotehnologie,  EHRLE UltraProtection, ce va proteja stratul de lac de intemperiile mediului înconjurător și are efect puternic de respingere a murdăriei. Clătirea finală se face cu apă demineralizată prin osmoză și aditivi speciali, EHRLE Super Finish, care ajută la scurgerea apei și uscarea fără pete.

Spălare în funcție de necesități-clientul poate să-și curețe și să-și îngrijească mașina complet, în funcție de necesități și bunul plac. Poate opta pentru toate programele de spălare sau numai una-două dintre ele. Poate să-și spele mașina în funcție de gradul de curățare dorit și/sau condițiile meteo;

Prețuri atractive și diferite opțiuni de plată-este o spălătorie modernă și atractivă, la un preț excepțional și se poate plăti cu bancnote, monede, fise, card bancar sau chiar abonament electronic ;

Echipamente moderne, ușor de manevrat, și instrucțiuni simple-utilizarea echipamentelor este foarte ușoară, datorită butoanelor mari de comandă, instrucțiunile de folosire sunt foarte simple. Pistolul de spălare și furtunul sunt foarte ușoare, pot fi manevrate chiar și de către femei. Suportul de furtun suspendat se rotește la 360 de grade, ceea ce face manevrarea ușoară și permite ca orice zonă sau parte ascunsă a mașinii să poată fi curățată cu ușurință;

Spălătorie pentru orice tip de autoturism-un avantaj îl constituie faptul că pot fi spălate toate tipurile de autoturisme, jeepuri, autoutilitare, microbuze, biciclete, motociclete;

Spălare eficientă și când e frig-un mare atu îl constituie și faptul că poate fi folosită iarna chiar și la temperaturi aflate sub pragul de îngheț.

Dacă te-am convins că merită să investești într-o spălătorie cu tehnologie de vârf oferită de producătorul EHRLE, Nr.1 în Europa, te așteptăm să ne contactezi pentru a-ți oferi mai multe detalii despre cum poți avea și tu o spălătorie auto self-service EHRLE de succes.