Vă prezentăm noua spălătorie auto self service EHRLE de la Târgu Mures, 26 octombrie 2017

Avem deosebita plăcere să Vă prezentăm un proiect recent finalizat de reprezentanța noastră, prima spălătorie auto self service EHRLE dotată cu tehnologia EHRLE CarWash Indoor ModulLine, deschisă la Târgu Mureș.

Această spălătorie de referință realizată la noi în oraș, ne oferă prilejul să relansăm seria prezentărilor informative My EHRLE CarWash, prezentări care au avut loc lunar până la mijlocul anului trecut, la Odorheiu Secuiesc. Așadar, deschidem noua serie a prezentărilor în data de 26 octombrie 2017, printr-un eveniment special la Târgu Mureș, care va include pe lângă prezentarea detaliată a noi spălătorii și un pachet informațional foarte detaliat, care Vă va oferi o imagine completă  a cea ce înseamnă o spălătorie auto self service de succes, pe termen lung.

De ce merită să participați la acest eveniment?

  • Veți participa la prezentări detaliate, practice despre procesul de investiție-lansare-operare a unei spălătorii auto self service, împreună cu greșelile posibile.
  • Puteți să vedeți în funcțiune și să încercați o spălătorie auto self service cu 4 piste, dotată cu tehnologia EHRLE CarWash Indoor ModulLine.
  • Vă prezentăm oportunitățile de finanțare care pot fi luate în calcul în realizarea spălătoriilor self service.
  • Vă prezentăm calcule de rentabilitate și analiza veniturilor pentru a cunoaște exact nivelul veniturilor și al cheltuielilor viitoare.
  • Vă acordăm consiliere profesională, în cazul în care aveți proiecte/idei concrete.

Vă așteptăm cu drag la Târgu Mureș, în data de 26 octombrie 2017! Participarea este gratuită, dar este condiționată de înregistrare prealabilă. Informații detaliate despre eveniment veți primi după completarea formularului de înregistrare! Vă puteți înregistra la eveniment, accesând linkul de mai jos: