Valorile noastre

CALITATE EHRLE– de peste 50 de ani

Încă de la înființare EHRLE se bazează pe tehnologia dezvoltată în mod permanent, pe idei inovative, pe cea mai bună calitate posibilă şi pe servicii impecabile.
Produsele EHRLE se caracterizează prin calitatea superioară, tehnologia modernă, precum şi materiale de calitate, punând un accent mare pe durata de viaţă extrem de lungă şi eficienţa ridicată.

Inovaţie

Toate produsele sunt realizate prin cele mai moderne metode de fabricaţie, cu proceduri precise şi inovative. Produsele finite trebuie să treacă testele interne şi externe deosebit de severe, garantând astfel calitatea aşteptată de cumpărătorii noştri din ţară şi din străinătate.

Top Quality

Promisiunea „Made by EHRLE” indică la nivel global cea mai înaltă calitate germană. Experienţa adunată pe parcursul anilor şi angajaţii de încredere, cu înaltă calificare, sunt cei care asigură calitatea superioară în orice sector al fabricaţiei.

Flexibilitate

EHRLE urmăreşte continuu şi intensiv obiceiurile, preferinţele, opinia şi ideile de dezvoltare ale cumpărătorilor, aflându-se astfel într-o poziţie unde poate reacţiona oricând la schimbările pieţei. EHRLE aşează în centrul atenţiei satisfacţia optimală şi aşteptările clienţilor.

Sustenabilitate

EHRLE îşi asumă angajamentul faţă de sustenabilitatea proceselor de producţie, ale produselor şi a protejării mediului. Întreprinderea se angajează la respectarea normelor şi cerinţelor legale în vigoare.

Onestitate şi responsabilitate

Obiectivul EHRLE este un parteneriat bun, sustenabil şi de lungă durată cu partenerii, cu furnizorii şi clienţii săi. Astfel EHRLE pune mare accent pe relaţiile interumane oneste atât în cadrul întreprinderii, dar şi în afara acesteia.