Pași de urmat pentru ca spălătoria ta auto self-service să fie una de succes

Existența unei bune idei de afaceri este un factor esențial și evident în secretele de succes ale fiecărui business.  Cel mai important factor este ca ideea ta de afacere să aibă cerere. Trăim într-o societate în plină schimbare, unde mașina personală a devenit o necesitate în rândul unui procent mare de populație.  Curățarea și întreținerea mașinii este esențială, motiv pentru care spălătoriile auto sunt un sector aflat în continuă dezvoltare. Depinde ce tip de spălătorie îți dorești. Este important să cercetezi ce tip de spălătorie ți se potrivește, deoarece tendințele pieței îți pot influența deciziile. În cazul în care îți dorești o spălătorie auto self-service este bine să arunci o privire asupra  următoarelor sfaturi.

Obține sprijin din partea unei firme consacrate în domeniu

Obține sprijin din partea unei firme consacrate în domeniu. Fiind o investiție de viitor trebuie avută în vedere alegerea producătorului de tehnologie/instalație de spălare sau a furnizorului deoarece această alegere te va lega aproximativ 15 ani de echipamentul și firma aleasă. Parteneriatul cu EHRLE este net avantajos deoarece presupune implicarea sa în întreg procesul de demarare și punere în aplicare a spălătoriei auto self-service EHRLE. Succesul EHRLE este dat de tehnologia de spălare avangardistă, motiv pentru care de la începutul activității în România EHRLE s-a extins continuu.

Urmărește concurența

Vezi cum funcționează alte spălătorii auto self-service de succes. Studiază modul în care funcționează și ce încearcă să facă pentru a-și menține clienții mulțumiți.

Investește în echipamente de înaltă calitate

Dacă vrei să ai o spălătorie auto self-service de succes va trebui să investești în echipamente și detergenți de calitate. Datorită dotării, tehnologiei folosite și a accesibilității în cadrul spălătoriilor auto self-service Ehrle clienții mulțumiți devin clienți fideli, ce se reîntorc mereu. Spălătoriile serlf-service Ehrle asigură clientului comenzi inteligibile, funcții de curățare și îngrijire prezente și la îndemână în același timp și simplu de folosit și de înțeles. Sunt oferite servicii moderne, la cel mai înalt nivel, pentru spălarea mașinii. Cele patru programe de spălare-spălarea cu detergent cu microparticule, clătirea cu apă curată pentru îndepărtarea detergentului cu microparticule, spălarea pentru asigurarea protecției stratului de lac al vopselei cu ceara fierbinte EHRLE UltraProtection și spălarea cu apă osmotică demineralizată curată cu agent de uscare asigură o metodă de curățare fără atingere, fiind cel mai eficient și inofensiv sistem pentru automobile.

Implementează mai multe modalități de plată

Oamenii preferă să aibă mai multe opțiuni de plată, astfel încât este bine să nu fie limitați. Și pentru consumator este net avantajos să plătească prin mijloacele de plată moderne, dar este avantajos și pentru o afacere. La Ehrle, pentru o singură spălare,clientul are mai multe metode de plată. Se poate plăti cu numerar, dar și cu card bancar, card prepaid și aplicația mobilă Monyx Wallet.

Utilizează platforme de socializare pentru a-ți face cunoscute serviciile

Creează pagini pe diferite platforme de socializare-Facebook, Instagram, în funcție de publicul țintă.  Este o modalitate excelentă de a-ți promova spălătoria, de a-ți face cunoscute serviciile, de a ține legătura cu clienții pe rețelele de socializare.

Creează facilități și programe de fidelizare

Oferă companiilor posibilitatea de a primi factură fiscală și vor alege să-și spele flota de mașini la spălătoria ta. Cardurile prepay și programul happy hour îți vor aduce în plus clienți persoane fizice, deoarece vor beneficia de timpi mai mari de spălare și chiar reducere de costuri.

Include servicii suplimentare

Pe lângă programele de spălare, oferă și serviciu de curățare a interiorului mașinii. Investește într-un echipament dotat cu furtun flexibil, ce poate fi mânuit ușor și care are o putere mare de aspirare, oferind o soluție de curățare robustă și productivă chiar și în cele mai inaccesibile locuri ale habitaclului.

O spălătorie auto self service trebuie să fie avantajoasă, pe termen lung, atât pentru clienți cât și pentru investitor. Alegerea soluțiilor perfecte, precum serviciile și produsele oferite de EHRLE, constituie pilonul de bază pentru o afacere de succes.