Spre ce investiții să te orientezi în 2022

Te-ai gândit mereu cum ar fi să faci bani în timp ce stai pe o plajă, în timp ce dormi sau pur și simplu faci ceea ce îți place? Sună tentant, nu-i așa? Dar poate fi posibil? Sigur, prin generarea de venituri pasive. Acest tip de venit reprezintă o bună modalitate de a câștiga bani constant ori de a avea un venit suplimentar fără prea mari eforturi, fără să îți iei un job în plus. Îți va genera bani cu implicare minimă și efort scăzut.

Dar ce tip de venituri pasive poți lua în considerare în 2022? Să nu uităm că economia încă încearcă să își revină după pandemia de Covid-19, inflația este în creștere din cauza războiului din Ucraina, prin urmare sunt multe afaceri care au semnul întrebării vis a vis de prosperitatea economică.

Investește în acțiuni

Investițiile sunt întotdeauna asociate cu riscul și dacă vrei să devii investitor, bursa de valori este locul potrivit în a investi în acțiuni. În fața inflației o protecție financiară, generatoare de venituri pasive, vine din zona companiilor listate la Bursă, în general cele care au venituri mai mari. Investește în acțiuni ale companiilor care au domenii de monopol sau sunt indispensabile, deoarece acestea pot mări prețurile pentru servicii și își pot păstra marja de profit.

Investește în educația ta

Indiferent de vârstă, investiția în educația de calitate este cea mai bună decizie pe care o poți lua. Fie că mergi la diverse cursuri, seminarii, te înscrii la o nouă facultate sau îți cumperi cărți ajungi să îți îndeplinești obiectivele, să ai mai mare încredere în tine indiferent ce vrei să faci în viață. Vei avea abilități noi dezvoltate, cunoștințe noi, ceea ce înseamnă fiabilitate și flexibilitate.

Educația de calitate costă, dar cu cât investești mai mult în educație cu atât vei ajunge mai rapid la obiectivul propus, iar această amortizare se va traduce prin câștiguri, salarii, promovări. Investițiile pe termen lung în propria educație aduc și venituri mai bune, dar și mai multe oportunități în carieră pe care vei știi cum să le fructifici în favoarea ta.

Investește în relaxare

După un an plin în care ai muncit pe brânci ai nevoie și de o pauză, de un moment de respiro pentru a reflecta dacă ceea ce faci te mai mulțumește sau nu ori dacă este timpul să te orientezi spre alte oportunități. Investiția într-o excursie all-inclusive îți va face viața mai frumoasă și te va ajuta să te relaxezi.

Investește într-un business de viitor: spălătoria auto self-service Ehrle

Dacă ceea ce faci în prezent nu te mai mulțumește este clar că trebuie să te reorientezi spre ceva care să te mulțumească, care să îți aducă venituri mai mari, constante și care nu te va solicita zilnic. Un business de succes, în care merită să investești, trebuie să fie validat de piață, pentru a exista premise de succes. O spălătorie auto self-service reprezintă un business construit pe un model care să implice o sursă de venit sigur, fără riscuri, stabil și pasiv. Este un business ce nu consumă mult timp proprietarului și poate deveni o afacere de familie. Are o capacitate de generare de profit de 40-50%, asigurând o siguranță financiară. Posibilitatea de a-și curăța singur mașina, după bunul plac, prețurile mici pentru spălare și timpii reduși de așteptare sunt cele mai bune atuuri ale unei spălătorii auto self-service căutate de proprietarii de mașini.

O spălătorie auto self-service poate deveni un business de succes în 2022, iar pentru acest lucru echipa EHRLE vine în sprijinul antreprenorilor oferind o serie de facilități, de la ajutor pentru identificarea locației, proiect pentru execuție, consultanță, servicii de marketing, instruire personal operator, până la stocuri de piese de schimb și detergenți și service în și după perioada de garanție.

Experiența și tradiția germană, precum și cererea continuă pentru deschiderea de noi spălătorii auto self-service EHRLE în Europa reprezintă o garanție a calității  produselor și serviciilor oferite de producătorul german.

Ți-am stârnit interesul? Contactează-ne!