Cum alegi cea mai bună spălătorie auto self-service, de ce aspecte țin cont clienții

Întreținerea mașinii prin curățarea sa regulată este esențială pentru prelungirea duratei de viață și a valorii sale de piață. Alegerea celei mai bune spălătorii auto poate fi o provocare cu atât de multe opțiuni disponibile. Dar ce le deosebește? Curăță mai bine una decât alta? La ce trebuie să fim atenți când alegem spălătoria auto?

Specialiștii EHRLE, cea mai mare companie producătoare de tehnologie și echipamente de spălare de înaltă performanță din Europa, sunt de părere că există câteva aspecte esențiale ce contează pentru clienți: tehnologia de spălare, oferta transparentă, siguranța și confortul în procesul de spălare, accesibilitate, preț. 

Desigur, contează diversele forme de plată, promoțiile, însă clientul este interesat în primul rând de calitate. Dacă alege o spălătorie și este mulțumit de serviciile oferite se va întoarce, dacă nu, spălătoria rămâne cu o singură vizită a acestuia. 

Tehnologia superioară, eficiență în spălare

Spălătoria auto self-service reprezintă cea mai bună opțiune pentru proprietarii de mașini aflați în căutarea unei spălătorii unde mașina să le fie spălată rapid, eficient și unde au acces la produse și echipamente de spălare de înaltă calitate. 

La EHRLE, tehnologia superioară de spălare, de ultimă generație, implică utilizarea unei combinații perfecte între folosirea apei calde dedurizate, la presiune înaltă, și detergenți profesionali, biodegradabili și netoxici. Detergentul solid ActivePower Pearl MicroPowder, cu microparticule elastice, cu solubilitate întârziată,  acționează cu ajutorul apei fierbinți, dedurizate, ca mii de sfere minuscule de burete, eliminând și cea mai aderentă peliculă de murdărie, fără efect abraziv. Altfel spus, spălarea cu presiune înaltă cu apa caldă, dedurizată, alături de detergentul solid cu microparticule,  nu zgârie suprafața de lac a mașinii și asigură o curățare instantă și eficientă chiar și a celor mai persistente pete de murdărie, fără a mai fi nevoie de perie.  

Ușurința în utilizarea echipamentului, cu instrucțiuni de folosire simple, pentru a-și îngriji mașina în funcție de necesități și bunul plac, chiar și în cele mai dificile locuri ale mașinii, este oferită de lăncile de spălare ușor de manevrat.

Spălarea eficientă cu tehnologia EHRLE este completată de spuma activă EHRLE Soft-Active-Foam. Concentratul de spumă activă este pulverizat pe suprafața mașinii. Oferă un rezultat deosebit și o spumă perfectă, cu o dozare minimă și consum redus de apă. Pre-curățarea cu spumă activă este aplicat cu ajutorul unei lance spumante separate și are o eficiență mare în dizolvarea murdăriei, facilitând astfel procesul de curățare al celorlaltor programe. 

Compania EHRLE dorește să asigure clienților săi experiențe plăcute la spălătoria auto self-service EHRLE, oferind produse și servicii de top pentru a ușura și mai mult procesul de spălare. În oferta noastră de servicii se regăsește și programul de curățare delicată a jantelor, realizat cu ajutorul RimCleaner. Soluția, de culoare galben neon, este pulverizată pe jante la presiune joasă, cu ajutorul unui pistol. Este lăsată să acționeze timp de 3-5 minute, după care se îndepărtează cu programul de curățare cu apă caldă, la presiune înaltă. Soluția are efect chimic alcalin ce nu afectează jantele.

Accesibilitatea

Succesul unei spălătorii auto self-service este garantat, în mare parte, de o locație bună pentru a acoperi o arie în care sunt mulți potențiali clienți. EHRLE ține cont de acest aspect, de aceea spălătoriile auto self-service EHRLE sunt localizate în zone intens circulate și sunt ușor accesibile din toate direcțiile. 

Siguranță și confort

Alegerea spălătoriei este clar că se face în funcție de calitate și serviciile oferite. Iar EHRLE îmbină tehnologia avansată cu standarde înalte de calitate și servicii de excepție, inspirând încredere clienților. Cum poate fi sigur un client că spălătoria auto self-service EHRLE îndeplinește criteriile pentru a oferi calitate? Simplu: programul de spălătorii certificate EHRLE, care atrage un număr din ce în ce mai mare de spălătorii dornice să ofere clienților lor nu doar calitate, ci și o experiență de neuitat în îngrijirea vehiculului.

Calitatea serviciilor oferite de spălătoriilor certificate EHRLE se extinde dincolo de utilizarea apei calde la temperatura optimă de 45 °C  și aplicarea unei presiuni înalte de 130 de bari în procesul de spălare. Aceasta include, de asemenea, folosirea în exclusivitate a produselor de curățare de marcă EHRLE, concepute să asigure rezultate impecabile în spălarea mașinii. Astfel, eficacitatea procesului de spălare nu este doar rezultatul parametrilor tehnici optimizați, ci și al calității superioare a detergentilor utilizați, care, în combinație cu tehnologia de vârf a echipamentelor EHRLE, transformă curățenia auto dintr-o simplă necesitate într-o experiență remarcabilă, lăsând mașina nu numai curată, dar și protejată. Totodată, siguranța este oferită și de faptul că spălătoria este întreținută corespunzător și verificată în mod regulat pentru ca tehnologia de spălare să funcționeze în parametrii optimi. 

 Aderența la acest program este un indicator clar al dorinței de a se distinge prin servicii de înaltă calitate, fiecare locație certificată fiind ușor de identificat pe harta prin logo-ul EHRLE colorat în nuanțe de auriu și prin prezența unui banner distinctiv la locație. Aceste elemente vizuale nu doar că marchează angajamentul spălătoriei față de standardele de excelență EHRLE, dar oferă și clienților o garanție vizibilă a calității.

Oferta transparentă

Afișajul precis al timpului de spălare primit în schimbul plății contează pentru clientul care plătește. Spălătoriile auto self-service EHRLE asigură afișajul real al secundelor primite pentru o unitate monetară.

Prețurile atractive, plata fiind accesibilă prin mai multe metode (cash, card, card prepaid, abonament electronic) sunt alte atuuri pentru a alege o spălătorie auto self-service EHRLE.

În concluzie, clientul știe ce-și dorește pentru ceea ce plătește. Și calitatea face diferența pentru a alege serviciile unei spălătorii auto. Așadar, dacă decizi că este momentul prielnic pentru a investi într-o spălătorie auto verifică mai întâi ca tehnologia sa de spălare și serviciile oferite să ofere calitate clienților, pentru că astfel îți este garantat succesul investiției. 

Investind într-o spălătorie auto self-service EHRLE investești într-o afacere cu risc scăzut, unde calitatea în materie de tehnologie de spălare, echipamente și servicii oferite sunt avantaje pentru un business de viitor.

Apelează cu încredere la echipa EHRLE pentru mai multe informații.