5 întrebări pe care să ți le pui înainte să-ți alegi partenerul de încredere pentru a deschide o spălătorie auto self-service

Începerea unei afaceri pe cont propriu, pentru a da startul unei spălătorii auto self-service, poate fi dificilă, dar identificarea unui partener cu abilități potrivite, de încredere, este soluția pentru ca business-ul să aibă un viitor de succes. Pentru antreprenorii noi în industria spălătoriei auto este o sarcină dificilă, mai ales dacă nu cunosc câteva puncte de reper după care să se ghideze.

Înainte de a alege viitorul partener/colaborator  pentru investiția într-o spălătorie auto self-service este indicat să se identifice răspunsul la câteva întrebări.

Va mai fi pe piață peste 15 ani?

Când te gândești să investești într-o spălătorie auto self-service e logic că acea investiție trebuie să fie una de viitor. Trebuie avută în vedere alegerea producătorului de tehnologie/instalație de spălare sau a furnizorului deoarece această alegere te va lega aproximativ 15 ani de echipamentul și firma aleasă. Trebuie avut în vedere raportul calitate-preț, nu doar prețul echipamentului. Cere o ofertă detaliată care să conțină principalele elemente ale instalației, parametrii de funcționare și costurile suplimentare. Urmărește cu atenție prezentarea furnizorului, îți poți da seama dacă este interesat doar să vândă echipamentul sau are drept scop construcția unei spălătorii bine puse la punct.

Are în spate un producător cu experiență?

Mereu apar pe piață noi și noi furnizori, însă experiența și tradiția își spun mereu cuvântul. Tradiția este garanția calității, a respectului față de client și colaborator, apreciere a produselor și serviciilor dezvoltate care au trecut testul timpului.

EHRLE are avantajul de a fi o companie cu tradiție, fiind numărul 1 în Europa în materie de echipamente și tehnologie de vârf pentru spălătorii auto self-service.

Experiența EHRLE în domeniul tehnologiei de curățare industrială și a  spălării auto cu înaltă presiune a început în anul 1959. De atunci, compania a perseverat constant și a ajuns ca în prezent să producă continuu și la capacitate maximă aproximativ 2000 de piste de spălare/an pentru spălătorii auto self-service pentru clienți din toată Europa, dar și din Asia.

Este o companie inovativă?

Când alegi furnizorul de echipament și tehnologie este important să iei în considerare dacă acesta este interesat de inovație, dacă dezvoltă continuu produse și servicii inovatoare, dacă este mereu cu un pas înaintea pieței.

Compania EHRLE din Germania dezvoltă, proiectează și fabrică echipamente de curățare la presiune înaltă, printre care și echipamentele pentru spălătorii auto self-service. În 1972 EHRLE a început fabricarea primei instalații de spălat la presiune înaltă cu apă caldă, dezvoltând continuu și aducând inovație. A ajuns ca, în timp, să dezvolte echipamentul care este în prezent, atât pentru spălătorii mari cât și mici. În plus, a brevetat pe teritoriul Europei designul structurii de oțel ultramoderne  a spălătoriilor auto self-service EHRLE.

Poate tehnologia să satisfacă cele mai exigente cerințe ale clientului?

Industria spălătoriei auto a cunoscut un trend ascendent de-a lungul timpului ajungând ca în prezent, datorită tehnologiei, să ofere posibilitatea proprietarului de mașini să își spele singur mașina. Clientul caută spălătoria care curăță eficient, nu zgârie mașina și în final mașina este strălucitoare. Cum poate obține toate acestea?  Cu ajutorul EHRLE. Nu este nevoie de perie pentru o curățare temeinică, după spălare este posibilă aplicarea unui tratament de îngrijire-protecție a vopselei, suprafața mașinii se usucă fără pete fără a mai fi nevoie de ștergere. Tehnologia EHRLE poate fi utilizată și la temperaturi de îngheț, există încălzire în pardoseala pistei de spălare, aspect benefic pe timp de iarnă, echipamentul este ușor de manipulat, există mai multe posibilități de plată.

Dispune de o echipă de service eficientă? Este suficient acest aspect sau trebuie să dezvolt eu, personal, acest segment?

Odată ce ai stabilit cum vrei să arate spălătoria ta, echipamentele, tehnologia, rămâne de stabilit și partea legată de service. Oricât de performantă este o tehnologie tot va avea nevoie de suport tehnic pentru a funcționa la parametrii optimi sau de service în cazul în care se întâmplă să nu funcționeze ceva, și asta într-un timp cât mai scurt de la constatarea defecțiunii.

Pentru succesul pe termen lung este crucială priceperea și rapiditatea echipei de service. Pentru a fi operată la standarde înalte spălătoria auto self-service EHRLE compania asigură investitorilor suportul tehnic din spatele tehnologiei, respectiv service flexibil la nevoie, în weekend sau zile de sărbătoare, stoc de piese de schimb, stoc de detergenți, personal calificat și mentenanță rapidă și eficientă.

O afacere win-win este cea în care ambii parteneri acordă și oferă seriozitate. Echipa EHRLE consideră că acest aspect este garantul succesului companiei. Apelează cu încredere la echipa EHRLE pentru a te convinge că poate fi partenerul ideal în demersul tău investițional.