Cu ce afacere poți combina o spălătorie auto self-service pentru un dublu succes

Deții o afacere și ai vrea să îți extinzi paleta de servicii oferite cu o spălătorie auto self-service sau deții o spălătorie auto self-service și ai vrea să oferi și servicii conexe?

Extinderea serviciilor atunci când deții o spălătorie auto self-service ar urma nu doar să crească veniturile ci și să satisfacă nevoile clienților. Nu există un șablon anume, ci fiecare proprietar de spălătorie auto self-service poate să implementeze alte servicii sau orice proprietar al unei afaceri din domeniul auto se poate îndrepta spre o spălătorie auto self-service. Iată ce afaceri pot fi combinate cu o spălătorie auto self-service astfel încât profiturile să fie maximizate și să nu funcționeze una în detrimental celeilalte, ci să se completeze reciproc.

Spălătorie de câini în regim self-service și spălătorie auto self-service

De ceva timp, și în România au început să apară spălătoriile dedicate cățeilor. Aici, stăpânii lor îi pot spăla și usca în cele mai bune condiții. De altfel, spălătoria profesională pentru căței funcționează în același regim ca și spălătoria auto self-service. Aparatul necesită doar prezența stăpânului patrupedului și are indicații pentru fiecare etapă de spălare a cățelului. Iar timpul de spălare este ales de fiecare client, în parte. Un astfel de serviciu este numai bun de anexat spălătoriei auto self service, deoarece îi va crește veniturile. Un stăpân de patruped, mai ales unul mare, va aprecia că își poate spăla mașina și câinele în același loc, beneficiind de servicii profesionale în ambele situații.

Benzinărie și spălătorie auto self-service

Dacă deții deja o benzinărie de ce să nu înființezi lângă ea și o spălătorie auto self-service? Adăugarea unei spălătorii auto vine cu multe beneficii în ceea ce privește veniturile și implicarea clienților, făcându-le o alegere inteligentă pentru benzinăriile existente. Va aduce un nou flux de venituri, va permite păstrarea clienților existenți, dar și lărgirea bazei de clienți. Cu cât o benzinărie are mai multe facilități, cu atât este mai probabil ca clienții să o folosească. 

Un alt plus este sporirea gradului de conștientizare a brandului firmei tale, dacă alegi să pui sub aceeași umbrelă și benzinăria și spălătoria, și aduce și oportunități de loialitate. Spre exemplu, pentru o spălare la spălătoria ta auto self-service poți oferi o reducere suplimentară la achiziționarea unor produse din benzinărie sau chiar la achiziționarea de combustibil.

Magazin de accesorii auto și spălătorie auto self-service

La fel, dacă deții deja un magazin de accesorii auto și lângă clădire beneficiezi de spațiu, îți poți extinde gama de servicii oferite în domeniul auto cu o spălătorie auto self-service. Clienții care vin la magazin probabil vor dori să își spele și mașina sau invers, vin la spălătorie, atrași de identitatea vizuală a acesteia, și vor intra și la magazinul auto. Mereu se găsește câte ceva de achiziționat pentru mașină! Iar dacă vor beneficia și de promoții, în ambele cazuri, cu siguranță vor deveni clienți fideli!

Service auto și spălătorie auto self-service

O spălătorie auto self-service și un service auto pot fi combinate într-un singur loc pentru a oferi clienților o gamă completă de servicii pentru vehiculele lor. În general, proprietarii de mașini care își aduc vehiculele la un service auto au nevoie și de alte servicii de întreținere, cum ar fi spălarea mașinii lor.

Unii proprietari de mașini își pot aduce mașinile la un service auto pentru reparații sau întreținere, iar apoi ar dori să își spele mașina înainte de a o lua acasă. O spălătorie auto self-service ar permite acest lucru, fără a mai fi nevoie să se deplaseze în altă locație.

Ți-au fost de folos ideile oferite? Deschizând o spălătorie auto self-service EHRLE vei avea un business care îți va permite să ai mult timp liber și profit ridicat, adică vei o avea o adevărată mașină de făcut bani. Pentru orice detalii, sfaturi și asistență despre investiția în spălătoria auto self-service EHRLE contactează echipa EHRLE care îți va pune la dispoziție întreaga experiență și expertiză dezvoltată de-a lungul timpului, pentru a te ajuta să dezvolți un business de succes.