Importanța existenței aspiratorului la spălătoria auto self-service

Spălătoria auto self-service este o afacere la cheie, o adevărată mașină de făcut bani. Pentru investitor înseamnă venituri garantate timp de 24/24 ore, fără să fie închisă în perioada weekend-urilor sau de sărbători legale, iar pentru client înseamnă timp redus de așteptare, condiții moderne de curățare a mașinii, costuri mai mici față de o spălătorie clasică.

O spălătorie auto self-service este un spațiu modern unde sunt oferite servicii de spălare cu o tehnologie de înaltă performanță, dar nu sunt deloc de neglijat și serviciile de curățare interioară. Pentru mulți clienți curățenia interioară a mașinii este la fel de importantă ca cea exterioară. În plus, stațiile de aspirare cu autoservire pot oferi proprietarilor de spălătorie auto self-service un flux suplimentar de venituri.

O curățare interioară presupune aspirarea covoarelor, a tapițeriei și o ștergere rapidă a suprafețelor.  Nu doar aspirarea murdăriei de la suprafață este importantă, ci și eliminarea prafului, a resturilor de murdărie ce se îmbibă în tapițerie, iar pentru acest lucru este nevoie de un aspirator cu putere mare de aspirare, net superior unui aspirator portabil, de mașină.

Pentru a obține cele mai bune rezultate echipamentele de curățenie-spălare și aspirare- trebuie să aibă capacități de performanță pentru a face o treabă bună. Prin urmare, operatorii de spălătorii auto self service  trebuie să ia în considerare o serie de sfaturi: să achiziționeze un aspirator cu un debit mare de aer, cu filtre performante, să ofere stabilitate și siguranță în folosire, motor performant cu putere mare de aspirare a particulelor mari de murdăriei sau lichide, fiind totodată la fel de util la curățarea tapițeriilor și covoarelor.

Aspiratoarele self service EHRLE îndeplinesc aceste caracteristici. Sunt dedicate și au o putere de aspirare ridicată. Sunt disponibile în mai multe variante, cu un motor sau două motoare, în carcasă realizată integral din inox sau din material galvanizat la cald și vopsit în câmp electrostatic. Motoarele au turație lentă pentru o durată lungă de viață. Și aspiratoarele self service pot fi dotate cu toate sistemele de plată(acceptor bancnote, monede/jetoane, cititor card bancar/prepaid) disponibile în cazul sistemelor de spălare.

Dacă ai nevoie de mai multe informații și sfaturi echipa EHRLE îți stă la dispoziție!