2023, un an plin de provocări și reușite

Cu siguranță putem spune că anul 2023 a fost unul puternic pentru compania noastră, marcat de realizări și reușite, dinamism și povești de succes. Am experimentat câteva realizări uriașe de care suntem mândri și asupra cărora am dori să reflectăm în rândurile ce urmează.

Evenimente My Ehrle CarWash

Prin prisma informațiilor oferite, prezentările practice My EHRLE Car Wash au devenit din ce în ce mai atractive pentru persoanele interesate de modul de funcționare al unei spălătorii auto self-service EHRLE, de investiția în sine și profitul realizat. Așadar, pe parcursul anului trecut am organizat 10 astfel de evenimente în diferite locații din țară. Prezentările au oferit informații cât mai detaliate despre cum funcționează o spălătorie auto self-service EHRLE, detaliile de operare, despre întregul demers necesar pentru înființarea unei spălătorii auto self-service, informații utile referitor la alegerea locației, oportunități de finanțare, proiectare, avizare și construcție, exemple de calcul de rentabilitate și analiza veniturilor.

Noi spălătorii EHRLE

Rețeaua de spălătorii auto self-service EHRLE din România se extinde continuu în noi regiuni. Anul trecut s-au deschis mai multe spălătorii noi, dotate cu tehnologie de ultimă generație pentru a oferi clienților servicii de înaltă calitate. O afacere în domeniul spălătoriilor auto self-service EHRLE este răspunsul pentru acele persoane care își doresc să aibă un venit pasiv și mult timp liber la dispoziție. Este un model de business ce devine rapid de interes pentru investitorii care vor să-și lărgească portofoliul de investiții cu un business profitabil, de succes.

Spălătoriile certificate EHRLE

Pentru noi, satisfacția și mulțumirea clienților față de serviciile primite este deosebit de importantă. De aceea, ne angajăm să oferim tot timpul cele mai bune soluții. Comunitatea EHRLE a devenit mai performantă prin implementarea programului ”spălătorii certificate EHRLE”. Certificarea EHRLE reprezintă garanția pentru calitatea germană și serviciile excelente oferite de spălătoriile auto self-service EHRLE ce aderă la program, fiind un câștig pentru antreprenori și clienți, deopotrivă. În anul 2023, din totalul de 60 de spălătorii auto self-service EHRLE existente în țară un număr de 22 de spălătorii au aderat deja la acest program.

Ziua Porților Deschise

Am vrut să creăm un bun prilej de a face cunoscută spălătoria auto self-service EHRLE și de a ne cunoaște, noi între noi, cu clienții spălătoriei, de a le spune ce facem și, de ce nu, să ne și distrăm. Prima ediție a Zilei Porților Deschise EHRLE a fost un succes. Pe întreg parcursul zilei sute de familii au rezonat împreună cu marea familie EHRLE, la Târgu Mureș. Cei care au vizitat spălătoria au beneficiat nu numai de o sesiune gratuită de spălare a mașinii, dar au primit și informații valoroase de la echipa Valor despre echipamentul și tehnologia de spălare EHRLE, programele de spălare și pașii tehnici de urmat în procesul de spălare. 

Feedback-ul pozitiv al acestui eveniment ne determină să nu ne oprim aici și tradiția începută să fie continuată și, de ce nu, poate fi multiplicată și în alte locații. 

Formare profesională pe plan internațional

Prin implicare și cunoaștere ne putem dezvolta din punct de vedere profesional și transmite mai departe cunoștințele dobândite sub diferite forme. Pe parcursul anului trecut, echipa Valor a participat de două ori la programe de formare profesională în Germania, ceea ce ne-a permis să dezvoltăm noi relații globale și să obținem informații actualizate din industria spălătoriilor auto.

Perspective de viitor

Misiunea noastră, la EHRLE, este să dezvoltăm parteneriate de succes, sustenabile și de lungă durată, atât cu furnizorii cât și cu clienții. Mai presus de orice punem pe primul loc clientul și dorința acestuia de a beneficia de cele mai bune servicii și produse. De aceea, nu ne oprim aici. Avem în plan să creștem și să continuăm misiunea EHRLE, aceea de a aduce în România noi tehnologii și să contribuim la furnizarea de servicii de înaltă calitate.

Introducem noua linie de vânzare de echipamente de spălare la presiune înaltă, reprezentând cea mai mare noutate pentru acest an. Aducem pe piață o gamă variată de produse, echipamente de spălare la presiune înaltă mobile și staționare, potrivite pentru diverse domenii precum industrie, agricultură, sau industria alimentară. EHRLE are un portofoliu de peste o sută de echipamente specializate în acest domeniu, adaptate fiecărui domeniu în parte.

Pompa de căldură inovatoare prezentată de EHRLE reprezintă o soluție eficientă pentru investitori în căutare de alternative durabile și performante. Această inovație tehnologică germană oferă o abordare revoluționară în furnizarea de apă caldă la temperaturi de 85°C, fără a fi necesare alte surse de încălzire suplimentare. Adaptată pentru condiții extreme, pompa de căldură EHRLE asigură performanță constantă chiar și la temperaturi exterioare de până la -25°C, oferind eficiență și fiabilitate în utilizare.

Aceste tehnologii și inovații ne deschid oportunitatea de a oferi clienților noștri alternative pentru gestionarea spălătoriilor și pentru diversificarea activității în alte sectoare, precum utilizarea echipamentelor de spălare cu presiune înaltă.

În loc de concluzie…

2023 a fost un an minunat pentru Valor Car Wash, plin de succes și realizări: evenimentele My EHRLE CarWash unde am cunoscut oameni minunați, deschiderea de noi spălătorii, implementarea programului spălătorii certificate EHRLE, organizarea primei ediții a Zilei Porților Deschise EHRLE, toate demonstrează angajamentul nostru pentru sustenabilitate și menținerea calității în serviciile furnizate. Iar prezența echipei noastre la programe internaționale demonstrează faptul că marca EHRLE Car Wash este recunoscută și apreciată la nivel global.

Nu putem încheia fără să vă mulțumim vouă, partenerilor și clienților noștri, care ați avut și aveți încredere în noi și ne-ați fost alături pe parcursul anului. Știm că ne așteaptă noi provocări și oportunități în noul an, rămânem consecvenți și dedicați în activitatea desfășurată pentru menținerea calității și sustenabilității și așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm noi parteneriate, precum și să ducem la următoarele niveluri colaborările existente în industria spălătoriilor auto.