Poate fi spălată mașina cu apă rece?

Având în vedere prețurile actuale ale energiei, se consideră că oprirea încălzirii apei în instalație poate duce la economie de bani. Acesta este un lucru pe care și concurența noastră îl recomandă operatorilor.

În opinia noastră, oprirea completă a încălzirii apei nu este recomandată deoarece acest lucru va cauza o reducere semnificativă a eficienței curățării care, la rândul ei, va stârni nemulțumirea clienților.

De ce?

La mijlocul secolului trecut, cercetătorul german Dr. Herbert Sinner a definit așa-numitul “Cercul lui Sinner”, care descrie cei mai importanți 4 factori care influențează eficiența curățeniei.

Acești patru factori sunt:

  • Timpul
  • Temperatura
  • Acțiunea chimică
  • Acțiunea mecanică 

Acești factori sunt strâns legați între ei în ceea ce privește eficiența tehnologiei de curățare!

Așadar, pentru a obține rezultatul dorit, trebuie să reducem o variabilă și să o creștem pe cealaltă.

Cu alte cuvinte, în cazul apei reci se utilizează mai mulți detergenți sau este necesar un timp de spălare mai îndelungat. Un avantaj extraordinar al detergentului EHRLE față de detergenții lichizi este acțiunea de curățare delicată a microparticulelor. Astfel, înlocuirea detergentului existent nu este practică și slăbește avantajul competitiv.

Din păcate, în multe cazuri, operatorii tind să reducă eficiența spălării prin scăderea temperaturilor, utilizarea unor detergenți de calitate inferioară și creșterea semnificativă a prețurilor. În opinia noastră, acest lucru duce la o scădere a eficienței curățării, ceea ce ar putea duce la pierderea clienților pe termen lung.

Cu toate acestea, nu putem sta liniștiți ci trebuie să privim problema din toate unghiurile. Pe termen lung, credem că soluția salvatoare va fi integrarea sistemelor neconvenționale de producție/regenerare a energiei în sistemele de spălare existente.

Economii semnificative de costuri pot fi realizate prin integrarea sistemelor solare fotovoltaice și pompe de căldură.

Este important de reținut un aspect: un client mulțumit reprezintă cheia spre un viitor de succes, așa că ar trebui să facem cât mai puține compromisuri atunci când vine vorba de calitate privind spălarea mașinilor.