Începem anul cu prezentările My EHRLE CarWash! Participă și tu!

Îți dorești să demarezi o afacere cu venituri garantate, fără creanțe neîncasate și fără personal permanent? Îți dorești să obții informații direct de la sursă despre una dintre cele mai profitabile afaceri din România? Te așteptăm la o nouă serie a evenimentelor My EHRLE CarWash, organizate de Valor SmartWash – Reprezentant autorizat EHRLE, pentru a afla de ce să investești într-o spălătorie auto self-service EHRLE.

Ce înseamnă să ai o spălătorie auto cu autoservire EHRLE

O spălătorie auto self-service EHRLE este un model de business de succes, cu mare potențial pentru viitor, care să îți va aduce venituri sigure, pasive, cu capacitate mare de a genera profit, cu costuri reduse și fără angajați.  EHRLE oferă cel mai înalt nivel de calitate de pe piața românească, conform studiului Qudal – QUality meDAL.

De ce să participi la prezentarea My EHRLE CarWash

Cu siguranță îți dorești să primești informații cât mai detaliate direct de la sursă. Este o prezentare practică, în care ți se va explica în amănunt cum funcționează o spălătorie auto self-service EHRLE, vei cunoaște detaliile de operare și de ce este necesară prezența ta doar 1-2 ore pe zi. Vei afla întregul demers necesar pentru înființarea unei spălătorii auto self-service, informații utile referitor la alegerea locației, oportunități de finanțare, proiectare, avizare și construcție. Pentru că este o sursă generatoare de profit vei primi exemple de calcul de rentabilitate și analiza veniturilor pentru a cunoaște mai exact nivelul veniturilor și cheltuielile viitoare.

Puterea exemplului, povești de succes ale antreprenorilor

Nu numai că vei primi informații utile de la specialiștii EHRLE, dar te vom prezenta povestea antreprenorilor care au avut încredere în modelul de business al spălătoriei auto cu autoservire EHRLE, au investit și acum au o afacere de succes.Nu a fost nevoie să mă gândesc prea mult, știam că EHRLE va fi alegerea potrivită, deoarece mi-au promis că mă vor ajuta cu studiul de piață, proiectul spălătoriei, cu deschiderea și întreținerea ei, în timp. Până în prezent și-au respectat toate promisiunile.
Leontin Mureșan


Ți-am stârnit interesul? Participă și tu la o prezentare My EHRLE CarWash care va avea loc la sediul Valor SmartWash – Reprezentant autorizat EHRLE, din str. Budiului nr. 103, Târgu Mureș și devino proprietarul următoarei spălătorii și a unei afaceri de succes!

Dă click pe data potrivită și înregistrează-te acum!