Ehrle prezent la SAB 2022

Ehrle România la Salonul Auto București 2022

Vino la standul Ehrle și află de ce merită să investești într-o spălătorie auto self-service

Ediția 2022 a Salonului Auto București & Accesorii ce se va desfășura în perioada 6-16 octombrie la Romexpo în Pavilionul B2 și zona exterioară aferentă și în cadrul căreia vor fi prezentate cele mai noi modele și tehnologii din domeniul auto. Acest eveniment reprezintă un real suport pentru redresarea industriei auto. Maximizarea vânzărilor și întărirea prezenței în piața auto, fiind principalul punct de întâlnire și interacțiune al profesioniștilor din domeniul auto.

La Salonul Auto Bucuresti 2022 și în acest an este prezentă spălătoria auto premium self-service, EHRLE conceptul unei companii germane de prestigiu. Acest tip de spălătorie este complet automată, nu are nevoie de niciun angajat, iar asta nu o împiedică să aducă venituri garantate investitorului.

Spălătoriile Ehrle au demonstrat ca pot reprezenta și în România o afacere profitabilă, o sursă sigură de venit lunar pentru tine. Cu doar 1-2 ore dedicate pe zi!

Extinde portofoliul de investiții! Dezvoltarea unei spălătorii auto self-service înseamnă o perioadă de operare de minim 15 ani, motiv pentru care alegerea furnizorului de echipamente trebuie să fie una riguroasă. Ține cont în special de tradiția dezvoltată pe piață de acel furnizor, de inovația pe care o aduce. EHRLE a dovedit că, în timp, tradiția și experiența dezvoltată au contribuit considerabil la succesul spălătoriilor auto self-service EHRLE, dezvoltate în diferite colțuri ale lumii.

Hai la Salonul Auto București 2022 și convinge-te singur!

Îți oferim informații utile despre investiție și consultanță gratuită despre automatele care produc bani în locul tău.

La standul Ehrle România vei afla:

  1. Cum arată și cum funcționează o spălătorie de mașini self-service, premium
  2. Care sunt posibilitățile de finanțare, calculele de rentabilitate și analiza veniturilor pentru a cunoaște exact nivelul veniturilor și cheltuielilor viitoare
  3. Sfaturi și idei valoroase de marketing și multe alte recomandări utile

Completează formularul pentru a primi în cel mai scurt timp toate informațiile dorite:

Vino la SAB 2022 și într-un singur loc poți participa la premiere naționale, vei afla noutățile sezonului auto 2022–2023 cât și ofertele speciale ale companiilor participante!