Ziua Porților Deschise EHRLE, eveniment cu ecou în comunitatea mureșeană

Peste o mie de persoane au răspuns afirmativ invitației noastre de a  petrece timp de calitate, preț de câteva ore, în cadrul Zilei Porților Deschise EHRLE. 

Cu mic, cu mare, mureșenii care au tranzitat zona Promenada Mall din Târgu Mureș au vizitat spălătoria auto self-service EHRLE pentru a beneficia nu numai de o sesiune gratuită de spălare a mașinii, dar și pentru a primi informații valoroase de la echipa Valor Smartwash despre echipamentul EHRLE, programele de spălare și pașii tehnici de urmat în procesul de spălare. Din programul evenimentului pentru cei mari au făcut parte roata norocoasă, surprizele și premiile.

Nici cei mici nu au fost uitați, pentru ei fiind pregătite activități distractive care i-au încântat peste măsură. Una peste alta a fost o zi care sperăm că a adus tuturor experiențe plăcute și utile și multă distracție. Noi considerăm că a fost o zi în care sute de familii au rezonat împreună în marea familie EHRLE.

Ziua Porților Deschise EHRLE nu este doar un simplu eveniment. Este o ocazie minunată de a

  • face cunoscute serviciile clienților
  • încerca să-i familiarizeze cu tehnologia de spălare și modul de folosire a echipamentelor
  • interacționa cu clienții și cunoaște nevoile lor privind procesul de spălare
  • fideliza clienții care se vor reîntoarce la spălătoria auto self-service EHRLE, transformând-o chiar într-o spălătorie de familie
  • crește reputația spălătoriei, ceea ce va atrage la rândul ei noi clienți.

Feedback-ul unui eveniment gen Ziua Porților Deschise EHRLE este unul dintre argumentele puternice de a deveni o spălătorie auto self-service EHRLE certificată, pentru organizarea căreia s-a implicat echipa Valor Smartwash. De altfel, Valor Smartwash este alături de proprietarii de spălătorii auto self-service EHRLE sprijinindu-i pe termen lung, iar pentru spălătoriile auto certificate se implică în diferite moduri pentru a le ajuta să crească, inclusiv prin instrumente de marketing.

O spălătorie auto self-service EHRLE certificată este o spălătorie a cărui proprietar acceptă provocarea de a o transforma într-o spălătorie performantă, ce oferă servicii bazate pe încredere și calitate, astfel încât clienții să se bucure de o experiență plăcută de spălare a mașinii.

Pentru a fi o spălătorie auto certificată EHRLE se impune utilizarea exclusiv a detergenților marca EHRLE, asigurarea verificării regulate a spălătoriei în ceea ce privește parametri optimi de funcționare (temperatura apei, presiune, dozare detergenți, etc), întreținerea ei corespunzătoare și asigurarea curățeniei. Aceste spălătorii sunt marcate cu un panou special și indicate pe hartă cu un logo auriu în loc de cel roșu. Este un atu important pentru momentul în care clienții caută o spălătorie auto și nu știu ce decizie să ia.  Indiciul le va oferi certitudinea că la spălătoria aleasă vor beneficia de servicii de calitate, tehnologie de spălare avangardistă, echipament ușor de manevrat și detergenți de calitate net superioară, adaptați cerințelor de mediu, utilizarea apei calde, la temperatura potrivită, și presiune înaltă.