Rentabilitatea spălătoriilor auto self-service EHRLE, recunoscută de antreprenori

Trăim într-o societate care ne impune un ritm alert de viață, o epocă a informației, a vitezei și a reacțiilor adverse. Totul se petrece repede și este necesar un acces facil la tehnologii inovatoare care să ne ușureze activitatea cotidiană, pentru că întotdeauna există mai multe de făcut și de realizat în orice domeniu de activitate. Așa este și în domeniul spălătoriilor auto self-service, o zonă în plină dezvoltare în România, deoarece clientul fiind pe fugă are nevoie de servicii rapide, dar la cele mai înalte standarde. Spălătoria auto-self service este o combinație reușită între spălătoria manuală și cea automată, unde clientul plătește și are ocazia să-și verifice îndemânarea spălându-și singur autoturismul. Desigur, tehnologia avansată de spălare vine în ajutor. Pe lângă aceasta, se adaugă și implementarea de servicii conexe, ce face ca spălătoria auto self-service să fie frecventată de clienți și pentru antreprenori să devină un business atractiv.

Client 1

”În ultimii ani am văzut o dezvoltare constantă a spălătoriilor auto self-service, dar nu aveam prea multe informații. Și de ceva timp cochetam cu idea de a-mi începe propriul business și nu știam exact ce  Am auzit întâmplător de prezentările ținute de cei de la EHRLE și m-am înscris.

Principalul motiv care m-a atras spre acest business este capacitatea ridicată de a genera profit și de a avea venituri previzibile, nu este nevoie să angajezi personal permanent, așadar scapi de cheltuielile salariale și taxele aferente acestora, nu depui mult efort zilnic și am reușit să îmi implic și familia  Desigur, recuperarea rapidă a investiției a fost un atu important. A fost momentul decisiv și gândind pe termen lung faptul că am ales un producător din domeniu consacrat mi-a adus doar câștig. Sunt de părere că este nevoie de precauție pentru alegerea producătorului de tehnologie/instalație de spălare sau a furnizorului deoarece această alegere te va lega de acel furnizor și echipamentul ales pentru mulți ani. Am ales un furnizor dedicat care are în vedere absolut toate aspectele și pot să spun că m-am bucurat și de ajutorul pentru construcția spălătoriei auto self service, totul a fost bine pus la punct.

Datorită dotării, tehnologiei folosite și a accesibilității în cadrul spălătoriei clienții au fost mulțumiți de la început și mulți au devenit clienți fideli, ce se reîntorc mereu. Echipamentul EHRLE asigură clientului comenzi inteligibile, funcții de curățare și îngrijire prezente și la îndemână în același timp și simplu de folosit și de înțeles. Toate aceste caracteristici sunt dublate de o curățare temeinică a mașinii, fără perie, folosind detergenți speciali, posibilitatea aplicării unui tratament de îngrijire-protecție a vopselei, ce va proteja stratul de lac de intemperiile mediului înconjurător, dar și folosirea de aditivi speciali ce ajută la scurgerea apei și uscarea fără pete. Cred că am ales bine și am un business de viitor”.

Client 2

”Preț avantajos, timp scurt de așteptare, posibilitatea personalizării modului de spălare a mașinii au constituit câteva puncte forte datorită cărora spălătoria mea auto self-service se bucură de succes. Am vrut să vin în ajutorul clienților mei și să implementez instrumente moderne de plată. Oamenii preferă să aibă mai multe opțiuni de plată, astfel încât este bine să nu fie limitați doar la metoda care convine cel mai mult pentru o afacere. Și pentru consumator este net avantajos să plătească prin mijloacele de plată modern, având în vedere că trăim în era tehnologiei.  La spălătoria mea clientul are posibilitatea să aleagă să plătească cu card bancar, card prepaid sau cu ajutorul aplicației mobile Monyx Wallet. Aceasta poate fi descărcată gratuit din PlayStore sau AppStore și instalată pe telefonul mobil. Datele cardului sunt salvate în interfața securizată de plată, iar când clientul ajunge la spălătorie scanează codul QR și va plăti pentru perioada în care își spală mașina. Consider că am ales inteligent pentru afacerea mea”.

Client 3

”Protejarea mediului este de o importanță extrem de mare în zilele noastre și am căutat să mă orientez spre un business ce folosește o tehnologie avangardistă de spălare. Sigur, cu ajutorul tehnologiei folosite de EHRLE pot spune, și nu o spun doar eu ci și clienții, că efectul de curățare este 100%, în timpul spălării nu rămân zgârieturi, sunt eliminate și cele mai persistente pete de murdărie, iar în final mașina este curată și strălucitoare. Este un atu pentru business, dar așa cum am spus este nevoie și să te asiguri că protejezi mediul. Consumul de apă este de 11l pe minut la fiecare pistă de spălare și pentru o spălare se folosesc cam 50-60 l de apă. Pentru a nu polua mediul, cu sistemul EHRLE tratarea apei uzate se face într-un mediu închis, deșeurile periculoase rezultate, gen ulei, nămol, grăsimi, sunt separate în timpul procesului de pre-tratare a apei și sunt transportate și neutralizate de către unitățile care dispun de autorizația necesară gestionării deșeurilor periculoase. Ulterior, apa rezultată în procesul de pre-tratare este deversată în rețeaua publică de canalizare. Viitorul se îndreaptă spre protejarea mediului, deci am siguranța că am ales corect.”