Lecții despre bani de la oameni bogați și cum poți dezvolta un business de succes

Ai visat să reușești pe cont propriu, să știi să fii mai productiv, să ai parte de expunere fără să-ți dai gata economiile? Vrei să știi care este cheia de a deveni bogat pornind de la o simplă idee? Învață cum să faci bani de la oamenii bogați. Mulți s-au ridicat de jos, dar cu perseverență în atingerea obiectivului, munca din greu pentru acest deziderat, dar și situațiile de criză care au devenit un stimulent puternic pentru dezvăluirea de noi abilități i-au făcut să câștige.

Iată câteva lecții de la bogații lumii. Desigur, nu sunt sfaturi ce pot garanta succesul fiecărei persoane, dar sporesc șansele de câștig.

Setează-te pe câștig

Steve Siebold, care a scris cartea „How Rich People Think“ susține că „Procesul prin care te îmbogăţeşti începe cu felul în care gândeşti şi ce crezi despre bani“. ”Ești stăpânul propriului tău destin pe pământ, prin puterea pe care o ai de a-ți controla propriile gânduri”, susține Napoleon Hill, autorul cărții ”Gândește și vei fi bogat”.

Dincolo de faptul că trebuie să îți setezi gândirea pe obiectivul de a obține venituri mai mari este important să te concentrezi pe o creștere treptată a veniturilor, în actualul context economic, și ia în considerare faptul că nu poți să sari peste anumite etape în drumul spre a deveni milionar.

Alege importanța valorii nu a prețului

Prețul ridicat al unui produs nu garantează calitatea lui. De cele mai multe ori, prețul ridicat înseamnă să cumperi doar imaginea produsului. Oamenii bogați sunt interesați de calitatea produsului, durata de viață a acelor produse și când fac investiția iau în calcul veniturile pe care le-ar putea obține.

Alege mai multe surse de venit

O modalitate bună de a-ți mări sursa de venit este să îți lărgești oportunitățile. Imobiliarele, investiția la bursă sunt activități ce cresc șansele de a mări veniturile.

Investește în propria persoană

Alocă timp pentru a obține cunoștințe necesare în domeniul financiar, managementul unui business etc. Deoarece ești persoana care va lua decizii financiare este bine să devii cea mai bună versiune a ta și de a învăța cum să iei cele mai bune decizii. Participă la seminarii, cursuri, workshop-uri, citește cărți astfel încât să devii un maestru în domeniul tău.

Economisește pentru a investi

Banii nu sunt doar un obiectiv, ci și un instrument bun în mâinile potrivite, dacă-i investește pentru a câștiga și mai mulți bani.

”Adevărata cale de a deveni bogat este să pui deoparte un procent din banii tăi și să îi investești astfel încât să acumuleze dobânda pe parcursul mai multor ani”, este sfatul lui Tony Robbins, autorul lucrării ”De neclintit” și, totodată, fondator sau partener în peste 31 de companii, ce cumulează anual vânzări de peste 5 miliarde de dolari.

De altfel, banii își pierd valoarea dacă nu sunt investiți, mai ales într-o perioadă în care inflația este în creștere.

Un antreprenor de succes își stabilește obiective, învață din greșeli, colaborează cu alții pentru a avea rezultate excepționale, nu îi este frică să riște și investește constant banii.

Pentru că ți-am spus de la început despre faptul că mulți s-au ridicat de jos și au ajuns bogați pornind de la o simplă idee, îți propun să parcurgi și câteva informații despre propunerea de a investi într-un business de viitor: spălătoria auto self-service Ehrle. Lecțiile oferite de oamenii bogați se aplică în cadrul acestui business.

Nu poți să sari anumite etape în drumul spre succes, de aceea pentru a porni la drum cu o spălătorie auto self-services Ehrle trebuie să cunoști detalii despre acest business, cum funcționează, de ce a devenit o afacere de succes în România, și nu numai. Toate aceste informații îți sunt oferite de echipa Ehrle, în special în cadrul workshop-urilor My Ehrle Car Wash. De altfel, poți colabora eficient cu echipa Ehrle, ce îți va deveni un partener de încredere care să te ajute în toate etapele investiției, îți va oferi consultanță de la A la Z pentru demararea afacerii, dar  îți va asigura ulterior și mentenanța, piesele de schimb și detergenți.

Îți spuneam că este important să investești pentru a câștiga și mai mulți bani., să îți lărgești oportunitățile. Spălătoria auto self-service Ehrle lucrează pentru tine, aducându-ți venituri pasive, în timp ce tu poți gestiona și alte afaceri. Rezultatele posibile ale deschiderii unei spălătorii auto, ca investiție financiară, sunt 100 % venituri brute, 80% venit net, 40-50% costul de operare al aparatelor, 50-60% rezultat înainte de impozitare. Recuperarea investiției este avantajoasă, realizându-se după 3-4 ani sau în unele cazuri chiar în 1,5-2 ani deoarece nu ai creanțe neîncasate.

Nu în ultimul rând spuneam de investiția în calitate. Ehrle are o tradiție veche, de peste 50 de ani, pe piață privind spălătoriile auto self-service și tehnologia folosită.

Pentru că îți putem oferi sprijin 100% în realizarea business-ului tău de succes te așteptăm să te alături în călătoria Ehrle.