EHRLE dă startul evenimentelor de toamnă!

Prezentări My EHRLE CarWash la Carei, Suceava și București

Toamna aceasta dăm din nou startul seriei de prezentări informative ”My EHRLE CarWash-De ce să investești într-o spălătorie auto self-service?”. Vom începe la Carei, pe data de 9 septembrie, urmează Suceava – 23 septembrie, iar pe data de 14 octombrie ajungem la București.

Dacă ești interesat să investești într-o afacere de succes, cu potențial imens de viitor, care să îți aducă surse de venit sigur, pasiv, investiția într-o spălătorie auto self-service EHRLE este o bună alegere. De altfel, spălătoria cu autoservire EHRLE are o capacitate mare de a genera profit și costurile sunt reduse, mai ales că nu este nevoie de angajați. Sună bine, nu-i așa? Vrei să afli mai multe detalii? Te așteptăm la prezentările noastre.

Edițiile precedente ale prezentărilor My EHRLE CarWash au adus potențialilor investitori, ce doresc să pornească o afacere în domeniul spălătoriilor auto self-service EHRLE, o mai bună cunoașterea a primilor pași în demararea acestei afaceri, pași esențiali de a fi parcurși pentru ca succesul să fie unul garantat.

”De ce EHRLE? Pentru că vorbim de un producător cu experiență și tradiție germană. Este o tehnologie de spălare eficientă și modernă, echipamente fiabile, funcționează foarte stabil și pe timp de iarnă datorită sistemului antiîngheț și încălzirii prin pardoseală, are mai multe sisteme de plată, se oferă sprijin 100% în realizarea proiectului și în timpul operării, service ulterior și deservirea cu piese și detergenți”, a declarat Vass Orsolya, cofondator și director general al reprezentanței EHRLE România.

Până în prezent, deoarece a existat interes pentru o afacere în acest domeniu, în România funcționează 46 de spălătorii auto self-service EHRLE, cu 152 de piste de spălare. Totodată, sunt 17 spălătorii auto self-service în pregătire, cu un total de 61 de piste de spălare.

De ce să vii la prezentarea din cadrul Roadshow – My EHRLE CarWash 2021?

Pentru că vei afla în cele mai mici detalii cum funcționează o spălătorie auto self-service EHRLE, vei cunoaște detaliile tehnice de operare și de ce este nevoie de prezența ta doar 1-2 ore pe zi. Ți se vor explica detaliile pentru a realiza spălătoria, informații utile de la aspectele ce țin de alegerea locației, oportunități de finanțare, până la proiectare și avizare și construcție.

Deoarece totul se învârte în jurul câștigurilor, ți se vor oferi exemple legate de calcule de rentabilitate și analiza veniturilor  pentru a cunoaște exact nivelul veniturilor și cheltuielilor viitoare.

Sună bine tot ceea ce ți-am zis până acum? Vino la prezentările My EHRLE CarWash, vezi despre ce este vorba, pune întrebări legat de ceea ce te interesează și vei primi răspunsuri punctuale.

EHRLE va fi prezent și în ediția de anul acesta la Salonul Auto București & Accesorii.

Evenimentul, deja cunoscut, va avea loc în 7 – 17 octombrie, în București, la ROMEXPO, Pavilion B2 și zona exterioară aferentă.

Salonul Auto București & Accesorii este o expoziție cu participare internațională și platforma de business Nr.1 a domeniului auto din România. Este un adevărat centru de afaceri în domeniul auto, aici fiind principalul punct de întâlnire și interacțiune a profesioniștilor din industria auto cu publicul specializat și iubitor al fenomenului auto, locul unde se prezintă ultimele tehnologii și cea mai diversificată ofertă din domeniu.

EHRLE va oferi, în cadrul acestui eveniment, informații despre tot ce ține de spălătoriile auto self-service EHRLE celor ce doresc să investească într-o astfel de afacere. Persoanele interesate vor putea primi informații concrete despre gama produselor dedicate pentru spălătoriile self-service: echipamentele de spălătorie self-service tip dulap metalic pentru 1-4 piste de spălare, destinate locațiilor mai mici, echipamentele de spălare self service dotate cu container tehnic pentru 3-8 piste de spălare, destinate locațiilor cu suprafețe mai generoase, structurile de acoperiș, sistemele de supraveghere, sistemele de plată, respectiv pachetul de servicii oferit pe lângă echipamente.