Asigură-te că clienții tăi pleacă mulțumiți de la spălătoria ta auto self service!

Practic, toate spălătoriile auto self-service funcționează la fel, nu-i așa? Diferența stă în detalii: în atenția pentru a oferi servicii de calitate, cu tehnologie la cele mai înalte standarde.

În cele ce urmează, îți prezentăm o serie de factori care îi vor ajuta pe clienți să știe imediat dacă aleg serviciul potrivit atunci când vin la spălătoria ta!

Programe de spălare eficiente și detergenți de calitate

Faptul că o spălătorie self-service oferă servicii accesibile și rapide nu este suficient… La urma urmei, clienții merg la spălătoriile self-service pentru a-și curăța vehiculele și pentru a obține un rezultat care să arate ca și cum ar fi fost realizat de profesioniști. De aceea, este important ca spălătoria auto aleasă de client să ofere cea mai bună calitate.

Trei componente principale joacă un rol esențial în curățarea eficientă a mașinilor: apa, detergenții și presiunea.

Spălătoriile profesionale folosesc detergenți de înaltă calitate, special concepute pentru curățarea vehiculelor, care asigură o curățare profundă, la nivel de pori, a suprafeței, fără a o deteriora sau zgâria în timp.

Dar pentru ca detergentul să acționeze, e nevoie de apă caldă(40-45C), dedurizată. În lipsa apei calde, pentru a obține un rezultat cât de cât mulțumitor, este nevoie de un detergent mult mai agresiv, care în timp va deteriora suprafața, de ex. va mătui suprafețele cromate, farurile, etc. Poate pe termen scurt nu vei observa acest lucru, dar pe termen mediu/lung cu siguranță te va deranja. Cu toții cunoaștem situația actuală… inflație, criză economică. Mulți furnizori au decis să economisească bani prin oprirea încălzirii apei. Ei susțin că poate fi spălată mașina și cu apă rece… Oprirea completă a încălzirii apei nu este recomandată deoarece acest lucru va cauza o reducere semnificativă a eficienței. Un furnizor de încredere nu economisește bani pe seama clienților săi.

Al treilea element important este presiunea jetului de apă, care, la majoritatea spălătoriilor este de 125-130 bari. Această presiune este ideală și potrivită dacă celelalte două componente de mai înainte sunt conform celor mai înalte standarde. Astfel cele trei componente împreună  vor asigura o curățare adecvată/eficientă. Iar la această presiune, echipamentul este și ușor de utilizat pentru toată lumea, mai ales dacă sistemul de spălare este echipat și cu un acumulator hidraulic, ce egalizează presiunea și amortizează șocurile. Practic nu trebuie tras de furtunul de spălare, clientul nu se obosește în timp ce își spele mașina, totul merge foarte ușor.

Echipament user-friendly

O spălătorie auto self-service poate fi considerată user-friendly atunci când este proiectată și echipată astfel încât să fie ușor și convenabil pentru utilizatori să-și spele mașina. Dar care sunt aspectele semnificative care fac ca o spălătorie auto să fie considerată user-friendly?

O spălătorie self service trebuie să aibă instrucțiuni clare și ușor de înțeles și de urmat, afișate într-un loc vizibil, care să explice utilizarea corectă a echipamentului pas cu pas.

De asemenea, ar trebui să dispună mai multe modalități de plată, inclusiv cash, card, precum și posibilitatea de a plăti cu telefonul mobil, pentru a satisface preferințele clienților.

Cum altfel știi dacă o spălătorie auto are echipamente user-friendly? La o spălătorie auto de bună calitate, duzele pulverizează apa la un unghi mai larg, astfel încât pot curăța o suprafață mai mare într-un timp scurt. Unghiul ideal este de 60 de grade.

Totuși, iarna și frigul de afară pot reprezenta o problemă în calea spălării mașinii. Cu excepția cazului în care alegi o spălătorie cu pardoseală încălzită! O pistă de spălare înghețată poate fi, de asemenea, periculoasă. Cu o pardoseală încălzită,clientul nu trebuie să își facă griji că va aluneca  și va cădea pe gheață. Spălătoriile profesionale nu-i dezamăgesc pe clienți, chiar și în cea mai friguroasă vreme de iarnă.

Prea multe condiții… Oare există spălătoria auto self-service perfectă?

Ai auzit de EHRLE?

Bineînțeles, nu l-am recomanda dacă nu ar îndeplini toate criteriile de mai sus. Conform studiului Qudal – QUality meDAL, EHRLE oferă cel mai înalt nivel de calitate de pe piața românească. Nimic nu dovedește mai bine acest lucru decât faptul că funcționează aproape 60 de spălătorii EHRLE în țară, cu nenumărați clienți fideli și mulțumiți.

Încă de la înființare (de peste 50 de ani) EHRLE se bazează pe tehnologia dezvoltată în mod permanent, pe idei inovative, pe cea mai bună calitate posibilă şi pe servicii impecabile. Produsele EHRLE se caracterizează prin calitatea superioară, tehnologia modernă, precum şi materiale de calitate, punând un accent mare pe durata de viaţă extrem de lungă şi eficienţa ridicată.

Dacă ești în căutarea unei investiții profitabile, dacă te gândești pe termen lung și vrei să-ți fidelizezi clienții, EHRLE este soluția perfectă pentru tine!