Tehnologia inovatoare EHRLE prezentată la târgul Agraria

După succesul înregistrat cu spălătoriile auto self-service pe piața românească, compania EHRLE pătrunde acum și în alte sectoare de activitate, oferind companiilor și persoanelor fizice posibilitatea de a menține curățenia la standarde înalte. Astfel, se dorește revoluționarea curățeniei în domeniul agriculturii, motiv pentru care compania Valor Smartwash, reprezentanța EHRLE în România, va fi prezentă la târgul agricol Agraria, un eveniment devenit deja tradiție, fiind locul de întâlnire pentru fermierii profesioniști.

Mai multe detalii despre echipamentele de spălare cu înaltă presiune, precum și despre participarea la târgul Agraria, a oferit Vass Orsolya, CEO-ul companiei Valor Smartwash – EHRLE Romania.   

Compania EHRLE deschide o nouă eră privind tehnologia de curățare, oferind soluții inovatoare și o gamă diversificată de echipamente de spălare cu înaltă presiune. Vă rog să ne spuneți de ce ați ales să urmați această direcție și ce așteptări aveți.

EHRLE a deschis o nouă eră privind tehnologia de curățare la sfârșitul anilor 1960, când a creat primul echipament mobil de spălare cu înaltă presiune, cu apă caldă, pentru compania WAP. Se întâmpla  cu puțin timp înainte de crearea companiei EHRLE GmbH. De atunci, echipamentele mobile de curățare cu înaltă presiune sunt prezente în oferta companiei, gama fiind diversificată continuu, ajungând astăzi la un portofoliu de peste 130 de echipamente mobile și staționare, cu apă rece și caldă. 

Până de curând, reprezentanța noastră s-a axat pe echipamentele destinate spălătoriilor auto self-service produse de EHRLE, fără accent pe gama echipamentelor de spălare cu înaltă presiune. În ultima perioadă am identificat o oportunitate din ce în ce mai mare și în acest domeniu și am hotărât să ne diversificăm oferta și cu aceste echipamente. Având în vedere portofoliul diversificat al producătorului, ce acoperă necesitățile de curățare din foarte multe domenii, de la agricultură la zona industrială (logistică, transport, industria grea, industria alimentară etc.), ne dorim să intrăm în aceste domenii și să oferim soluții de curățare profesionale, eficiente și fiabile, dezvoltându-ne astfel activitatea noastră și crescând notorietatea brandului EHRLE în cât mai multe domenii.

 Ce este diferit la aceste produse față de celelalte, deja existente pe piață?  La ce fel de nevoi de pe piață răspunde această gamă de produse?

Gama de echipamente de spălare cu înaltă presiune, creată de EHRLE, oferă soluție pentru diversele nevoi de curățare întâlnite în agricultură (zootehnie, silvicultură, etc.) și diversele domenii industriale, de la transporturi, logistică, industria grea, inclusiv industria alimentară. Pentru EHRLE scopul principal a fost dezvoltarea unor echipamente fiabile, sigure în funcționare, care să ofere o tehnologie de curățare eficientă în toate domeniile și în toate circumstanțele. Astfel, din punct de vedere tehnic, construcția echipamentelor este menținută simplă și fiabilă, cu elemente care să asigure realizarea scopului dorit, fără compromisuri, și care să asigure și o mentenanță ușoară și eficientă a echipamentelor. Componentele folosite sunt destinate integral pentru utilizare profesională, la o calitate superioară.    

În ce sectoare sau domenii de activitate pot fi utilizate aceste echipamente și ce le diferențiază de cele ale altor companii concurente de pe piață?

Echipamentele de spălare cu înaltă presiune produse de EHRLE sunt folosite într-o varietate de sectoare, adaptându-se eficient la cerințele specifice fiecărui domeniu. Iată câteva dintre principalele sectoare unde aceste echipamente pot fi utilizate:

  • Agricultură: – inclusiv în subdomenii precum zootehnia și silvicultura, echipamentele de spălare cu înaltă presiune sunt esențiale pentru curățarea și întreținerea echipamentelor și vehiculelor agricole, precum și pentru dezinfectarea spațiilor și utilajelor.
  • Industria grea: – utilizate la întreținerea și curățarea mașinilor și a suprafețelor industriale, echipamentele EHRLE pot face față cerințelor riguroase de curățenie necesare în acest sector.
  • Garaje, companii de logistică: – curățarea vehiculelor comerciale, a autobuzelor, taxiului și a infrastructurii de transport este vitală pentru mentenanța și eficiența operațiunilor.
  • Industria alimentară: – în această industrie, unde standardele de curățenie sunt extrem de stricte pentru a evita contaminarea, echipamentele de spălare cu apă caldă sunt indispensabile pentru curățarea eficientă și rapidă a spațiilor și utilajelor.
  • Curățarea clădirilor și fațadelor: – utilizarea echipamentelor cu înaltă presiune este esențială pentru eliminarea murdăriei, mucegaiului și altor depuneri de pe clădiri și fațade, menținând astfel aspectul estetic și prelungind durata de viață a materialelor de construcție. Pentru proprietarii de case echipamentele de spălare cu înaltă presiune sunt ideale pentru curățarea teraselor, pavajelor, mobilierului de grădină și a altor suprafețe exterioare, ajutând la menținerea curățeniei și ordinii în spațiile rezidențiale.
  • Construcții: – pe șantierele de construcție echipamentele de spălare cu înaltă presiune sunt utilizate pentru curățarea utilajelor, a vehiculelor de construcție și a suprafețelor, contribuind la menținerea unui mediu de lucru organizat și la optimizarea operațiunilor.

Aceste sectoare profită de versatilitatea și performanța echipamentelor EHRLE, demonstrând că tehnologia de curățare cu înaltă presiune poate fi adaptată pentru a îndeplini o varietate largă de cerințe și aplicații.

Prin urmare, publicul țintă căruia i se adresează sunt atât companiile cât și persoanele fizice?

Aceste echipamente sunt destinate în special pentru utilizare industrială și astfel destinate în special persoanelor care activează în domeniile menționate, persoane fizice, PFA-uri sau companii. Cu toate acestea, bineînțeles că pot fi utilizate și pentru scopuri rezidențiale de către persoane fizice. În ceea ce privește achiziția efectivă a acestor echipamente, în regiunea noastră pot fi achiziționate direct de la noi, în timp ce în celelalte zone ale țării de la partenerii noștrii, dealeri autorizați. Am ales această formă de comercializare deoarece înțelegem importanța serviciilor de mentenanță pentru echipamentele furnizate și un serviciu eficient de mentenanță presupune intervenții rapide, de la distanțe rezonabile. Rețeaua de dealeri este în curs de formare. Suntem în căutare de parteneri din toată țara, parteneri care, ori comercializează deja echipamente de spălare cu presiune înaltă, ori sunt furnizori de sisteme/echipamente pentru diverse domenii și aceste tipuri de echipamente pot fi oferite în completarea sistemelor de bază, și care dispun de resursele necesare asigurării unor servicii post-vânzare (mentenanță, asigurare piese de schimb, accesorii, detergenți, etc.) eficiente.  

În luna aprilie va avea loc expoziția agricolă AGRARIA, în județul Cluj, la Jucu, iar EHRLE va participa pentru prima dată. Ce ne puteți spune despre acest eveniment?

Această expoziție este evenimentul agricol emblematic al Transilvaniei, care va aduna actorii cheie din agricultură, zootehnie, industria alimentară. Expoziția va avea loc la Jucu, jud.Cluj, în perioada 18-23 aprilie, unde noi vom fi prezenți cu echipamentele de curățare cu presiune înaltă destinate în special acestor domenii.

Cu ce îi veți întâmpina pe participanții la Agraria, care vor vizita standul EHRLE?

Vom expune la standul nostru echipamentele destinate în special domeniilor agricole, vizitatorii având posibilitatea de a vedea aceste echipamente și de a discuta cu specialiștii noștri. De asemenea, vom avea și discounturi speciale pentru cei care vor achiziționa echipamente în timpul expoziției.  

Ce așteptări aveți în urma participării la AGRARIA?

Prin prezența la această expoziție ne dorim să introducem brandul EHRLE pe piața românească a echipamentelor de spălare cu înaltă presiune, pe de o parte pentru utilizatorii finali, care utilizează aceste tipuri de echipamente, precum și pentru viitorii noștri parteneri cu care ne dorim să dezvoltăm relații de dealership pentru promovarea, vânzarea și mentenanța acestor echipamente

Te așteptăm la AGRARIA, în perioada 18-21 aprilie, pe câmpul de la Jucu, județul Cluj, ca să descoperi cum tehnologia EHRLE revoluționează modul în care se face curățenia utilajelor și a autovehiculelor.