Vreau o spălătorie auto, ce să aleg: manuală, automată sau self-service?

De la momentul apariției primei spălătorii auto, în anul 1914, nevoia de inovare a dus la o dezvoltare continuă a acestora. De la spălătoria manuală, la cea automată și ulterior self-service a fost un parcurs de aproape un secol. Sigur, și în prezent sunt folosite toate trei, dar ce ar fi oare mai avantajos dacă ești antreprenor și îți dorești să dezvolți un business în domeniu? Pentru că e clar că niciodată o mașină nu va fi la fel de bine spălată acasă, la fel cum este la o spălătorie auto, iar proprietarii de autoturisme mereu își vor dori să conducă o mașină curată, atât în interior, cât și la exterior.

Te gândești la o spălătorie manuală? Aici trebuie să ai în vedere faptul că pentru o mașină curată nu este suficient să ai doar un furtun cu apă, un burete și un pumn de detergent. Este nevoie de o anumită tehnologie, de detergenți de calitate, de substanțe pentru cosmetizarea mașinii, de angajați care să facă toate operațiunile, de la prespălare, spumare, clătire până la lustruirea mașinii și aspirarea în interior. Trăind într-o societate cu un ritm tot mai alert fiecare proprietar de autoturism își dorește ca mașina să fie gata cât mai repede. Din păcate, așteptarea la o spălătorie manuală poate dura chiar și mai  mult de o jumătate de oră, în care clientul se plictisește să aștepte și data viitoare nu-l mai vezi. Deci să ții cont și de acest aspect.

Dacă nu-ți surâde ideea de a avea angajați, poți opta pentru o spălătorie automată cu perii și jet sau fără perii, adică touchless. Mașina va rula pe o bandă în timp ce este spălată cu un jet de apă cu înaltă presiune, este clătită și în final uscată. Toată operațiunea durează 3 minute. Singurul dezavantaj este că murdăria din partea inferioară a mașinii nu va fi curățată eficient. Poate fi un minus pe care clientul îl va taxa.

Al treilea tip de spălătorie auto este cea de tip self-service. Clientul are posibilitatea să își spele singur mașina cu ajutorul unui echipament și a unei tehnologii cu program de spălare. Are avantajul că poate să își spele mașina și în cele mai ascunse locuri. Se poate alege oricare dintre programele de curățare prezentate, cicluri ușoare sau accentuate de curățare, iar mașina este gata în câteva minute. Avantajele unei spălătorii auto self-service este că nu vei avea nevoie de personal permanent, echipamentul și tehnologia de spălare funcționează non-stop fiind nevoie doar de minime lucrări de mentenanță.

 

De ce să investești într-o spălătorie auto-self-service

Investiția într-o spălătorie diferă în funcție de tipul de spălătorie și tehnologia de spălare. Contează zona unde se află terenul pe care se va construi spălătoria, tipul de echipament și tehnologia folosită, detergenții.

Cu o tehnologie de spălare avangardistă, spălătoria auto self-service EHRLE oferă multiple avantaje unui antreprenor: nu va avea creanțe neîncasate, nici personal, va beneficia de instalații făcute pentru utilizare îndelungată, cu durabilitate mare, cu tehnologie fără perii, cu echipament ușor de manipulat, suport tehnic stabil cu service flexibil, cu mentenanță rapidă și eficientă, stoc de detergenți și piese. Și, cel mai important cu posibilitatea de a recupera investiția într-un timp de 3-4 ani.

Fă pasul acum spre un business de succes, ia legătura cu reprezentanții EHRLE și află cum poți să îți înființezi spălătoria ta auto self-service EHRLE.