Ce este de știut înainte de a înființa o spălătorie auto self-service – partea III

Menținerea unei afaceri profitabile este o prioritate pentru orice proprietar de spălătorie auto self-service. La EHRLE calitatea echipamentelor și serviciile oferite fac diferența. Întregul proces de spălare la spălătoriile auto self-service EHRLE, precum și serviciile și echipamentele folosite au fost prezentate pas cu pas de către Vass Orsolya, cofondator și director general al reprezentanței EHRLE România, participanților la evenimentele My EHRLE CarWash. În cadrul acestor evenimente potențialii investitori, ce doresc să pornească o afacere în domeniul spălătoriilor auto self-service EHRLE, primesc informații privind o mai bună cunoașterea a primilor pași în demararea acestei afaceri, pași esențiali de a fi parcurși pentru ca succesul să fie unul garantat.

Sistemele de plată, disponibile la fiecare pistă de spălare

Spălătoriile auto self-service EHRLE au implementat mai multe sisteme de plată, de la acceptor fise, acceptor bancnote la plata cu card bancar, card prepaid, aplicație mobilă.
”Plata cu card bancar este un sistem nou de plată. Pot fi folosite și carduri prepaid, iar acest lucru înseamnă că putem să le folosim ca și abonamente pentru firme, cu facturi pentru decontat. Există o platformă online unde cardurile acestea pot fi încărcate. Pot fi adăugate tot felul de bonusuri pe carduri.
Practic, prin acest sistem de plată cu card bancar am acoperit toate sistemele disponibile astfle încât clienții să poată să folosească spălătoria indiferent care variantă de plată o aleg.
Fiecare tip de echipament are aceleași sisteme de plată , disponibile individual la fiecare pistă de spălare. Acest lucru este un avantaj și ne deosebește de restul furnizorilor, clientul nu mai trebuie să meargă la containerul central să cumpere fise, să piardă timpul”, a explicat Vass Orsolya.

Echipamentele EHRLE, vârf de gamă în Europa

Echipamentele pentru spălătorii auto self-service EHRLE reprezintă produse de vârf pe piața de profil, atât din punct de vedere al funcționalitățiim, cât și a valorii de utilizare.
Pentru spălătoria EHRLE producătorul oferă două tipuri de echipament, una tip dulap metalic și una container tehnic. În cadrul prezentărilor My EHRLE CarWash sunt explicate componentele fiecărui echipament, sistemele incluse, CompactLine și ModulLine, și diferențele dintre cele două. ”Practic, pentru clientul final nu este absolut nicio diferență în tehnologia și serviciile primite, dacă este echipament tip dulap sau cu container. Aici diferența intervine pentru proprietar și operatorul spălătoriei pentru că sunt niște avantaje”, a adăugat Vass Orsolya în cadrul prezentării My EHRLE CarWash. Totodată, au fost enumerate posibilitățile de încălzire și avantajele, dar și dezavantajele cu care unele vin la pachet.
Un serviciu opțional, cerut de clienți, este aspirarea interiorului mașinii, lucru ce este posibil la EHRLE cu ajutorul aspiratorului self service, simplu sau dublu. Și modul de funcționare al acestuia din prisma setărilor făcute de operator au fost și vor fi, în continuare, prezentate în cadrul prezentărilor MyEHRLE CarWash, un eveniment la care potențialii investitori din domeniu este indicat să participe.