Tipuri de acoperiș marca EHRLE – alege ce ți se potrivește!

Atunci când planifici să îți construiești o spălătorie auto self-service  alegerea modelului potrivit pentru tipul de acopperiș poate fi puțin dificilă. Acoperișul nu doar va proteja spălătoria auto self-service de intemperii, dar va juca și un rol important în definirea aspectului său exterior, va face parte din identitatea vizuală a spălătoriei, ceea ce va atrage clientul.

Spălătoria auto self-service este o construcție cu stații acoperite. Clientul nu va sta să își spele mașina în ploaie, iar iarna acoperișul va împiedica depunerea unui stat mai gros de zăpadă pe suprafața de spălare, facilitând astfel și rolul încălzirii prin pardoseală. Totodată, cele mai multe soluții chimice pentru spălarea mașinilor pot fi folosite în locuri ferite de razele soarelui, în special în lunile de vară. Acoperișul joacă un rol important și aici.

Dar ce tip de acoperiș poate fi folosit pentru o spălătorie auto self-service? La EHRLE există trei variante de acoperiș pentru care pot opta clienții.

Prima variantă o reprezintă structura de acoperiș Standard, fiind realizat din oțel galvanizat la cald, oferind protecție pentru protejarea pistelor de spălare, a containerului tehnic și a clienților împotriva intemperiilor vremii. Are o fațadă atractivă, ce poate fi folosită pentru reclamă și indică clienților intrarea pe pistele de spălare. Un avantaj al acestui tip de acoperiș este faptul că pot fi montate pe el panouri solare.

A doua variantă o reprezintă structura de acoperiș SmartLine, ce poate fi configurat conform cerințelor clientului, oferind un caracter individual spălătoriei auto. Este realizat din policarbonat, cu profile din aluminiu, și este prevăzut cu un strat special ce asigură o autocurățare cu ajutorul apei de ploaie. În plus, conferă rezistență împotriva grindinei. Atica poate fi dotată cu reclamă luminoasă, personalizată, pot fi montate tuburi LED, în locul reclamelor luminoase cu neon, ce pot funcționa pe curent alternativ de 24V, la temperaturi foarte scăzute, de -30 de grade Celsius sau foarte ridicate,  +60 de grade Celsius.

Ultima variantă oferită de EHRLE este structura acoperiș DesignPro, brevetată la nivel mondial. Reprezintă un nou standard în domeniul spălătoriilor auto self-service, conferind un aspect vizual unic, asigurând o imagine profesională și de o calitate superioară.

În mod sigur investiția într-o structură de acoperiș de calitate este importantă, dar nu trebuie uitat că pentru a atrage mulți clienți este nevoie și de servicii de calitate astfel încât spălătoria auto self-service să devină un succes.

Nu uita că pentru orice informație ai avea nevoie noi, echipa EHRLE, suntem aici să îți venim în ajutor. Apelează la noi, întreabă-ne ceea ce dorești să știi, iar noi îți promitem că vom face tot posibilul să îți furnizăm toate detaliile și să te ajutăm în implementarea spălătoriei tale auto self-service EHRLE.